Αθηναΐς Νέγκα: Στόλισε το πιο φαντασμαγορικό χριστουγεννιάτικο δέντρο παρέα με την κόρη της

Η τρυφερή ανάρτηση στα social media

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αθηναΐς Νέγκα: Στόλισε το πιο φαντασμαγορικό χριστουγεννιάτικο δέντρο παρέα με την κόρη της

Μετά από το φανερό ξέσπασμα της Αθηναΐς Νέγκα εναντίον της Ανθής Βούλγαρης για το περιστατικό που συνέβη στον αέρα της εκπομπής της, η ίδια αποφάσισε πως έχει έρθει η ώρα να μπει επίσης στο κλίμα των Χριστουγέννων.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή δημοσιογράφος, θέλησε να στολίσει το απόγευμα του Σαββάτου 20/11 μαζί με την μικρή της κόρη, Φοίβη το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι τους.

Να τονίσουμε πως η ίδια είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media όπου της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές αλλά και να λέει την άποψή της για διάφορα θέματα.

Έτσι, η Αθηναις Νέγκα μοιράστηκε και κάποια βίντεο με τους διαδικτυακούς της φίλους, στα οποία βλέπουμε την κόρη της να κάθεται δίπλα στο ψιλό χριστουγεννιάτικο δέντρο, που μόλις στόλισαν.

Η μικρή Φοίβη, ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένη, ενώ σκέφτηκε και μία πολύ πρωτότυπη ιδέα για το πως θα ζεσταίνει τα πόδια της δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Η ανάρτηση της Αθηναΐς Νέγκα

Λίγα λόγια για την Αθηναϊς Νέγκα

Η Αθηναϊς γεννήθηκε στις 30 Αυγούστου 1974. Τότε...στην μακρινή δεκαετία των 70s η Αθηναϊς μεγάλωσε με Mάγια Mέλλισα, εκπαιδευτική τηλεόραση που έπαιζε ντοκυμαντέρ για το χάλυβα, Waltons, Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι, Πλοίο της Αγάπης, Μεθοριακό Σταθμό και βεβαίως δελτίο ειδήσεων της ΥΕΝΕΔ...

Νόμιζε οτι θα γίνει μια μεγάλη και τρανή πολιτική επιστήμονας αλλά η αφύπνηση των ΜΜΕ στη Χώρα με το διπλό ουράνιο τόξο συνέπεσε με την σημαντική ανάγκη της Αθηναϊδος για χρήματα που να πληρώνουν νοίκι , φώς και καμία φορά τηλέφωνο..

Αθηναΐς Νέγκα για σεξουαλική παρενόχληση

Από τότε πέρασε χιλιάδες ώρες σε κανάλια, εφημερίδες, περιοδικά και ραδιοφωνικούς σταθμούς..

Ενώ οι εργοδότες της νόμιζαν πως δούλευε έκανε τα τηλεφωνήματά της, την κοινωνική της ζωή και έγραφε τις Μικρές Ηλεκτροπληξίες, το πράσινο βιβλίο της που κυκλοφορεί σημειώνοντας επιτυχία σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία σε όλη την Ελλάδα και όπου υπάρχει ελληνισμός. Της αρέσουν οι πεώνιες, τα πάρτι που ο καθένας φέρνει το φαγητό του ή τη σαλάτα του και τα αφρόλουτρα...

H ραδιοφωνική παραγωγός Αθηναίς Νέγκα είναι κόρη του ηθοποιού Χρήστου Νέγκα