Ο Νίκος Μουτσινάς "εισβάλλει" στο DWTS;

Δείτε αναλυτικά...

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ο Νίκος Μουτσινάς

Σύμφωνα με την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA, έγινε γνωστή η είδηση πως ο Νίκος Μουτσινάς αναμένεται να "εισβάλλει" στο χορευτικό show του STAR το DWTS.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ ο οποίος κρατάει συντροφιά στους τηλεθεατές του κάθε μεσημέρι θα εμφανιστεί ως guest στο λαμπερό show χορού και θα χορέψει στις 28 Νοεμβρίου.

Από την άλλη, η Βίκυ Καγιά αναμένεται επίσης να ετοιμάσει τα χορευτικά της παπούτσια μιας και πρόκειται να την δούμε επίσης σε ρόλο χορεύτριας μιας και την βλέπουμε σε ρόλο παρουσιάστριας προς το παρόν. Ωστόσο τα νούμερα τηλεθέασης δεν είναι καθόλου ικανοποιητικά.

Οι πληροφορίες για το DWTS

Αποκλειστικό: Αντίστροφη μέτρηση για τον Νίκο Μουτσινά - Φεύγει από τον ΣΚΑΙ και πάει...;

Ο Νίκος Μουτσινάς το 2019 άνοιξε την πόρτα του ΣΚΑΙ και μέχρι σήμερα, δυο χρόνια μετά, βρίσκεται εκεί και κρατά συντροφιά τα μεσημέρια στο τηλεοπτικό κοινό παρουσιάζοντας την εκπομπή Καλό Μεσημεράκι μια εκπομπή που, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Vanda's blog πλησιάζει στο οριστικό της τέλος.

Ο Νίκος Μουτσινάς την πρώτη χρονιά στον σταθμό του Φαλήρου ήταν η "κότα με τα χρυσά αυγά". Τα ποσοστά τηλεθέασης ήταν στα ύψη, οι χορηγοί έτρεχαν από πίσω του και οι ιθύνοντες ήταν άκρως ευχαριστημένοι.

Φέτος, όμως, τα μηχανάκια της AGB έχουν πάρει την κατιούσα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το ποσοστό που συγκέντρωσε εχθές, Πέμπτη 18/11 (δείτε το εδώ αναλυτικά).

Σύμφωνα με όσα μου μετέφεραν οι πηγές μου, το κανάλι δεν είναι τόσο ευχαριστημένο με τις φετινές αποδόσεις της εκπομπής. Όχι ότι ρίχνει το φταίξιμο στον παρουσιαστή, απλά θεωρεί πως αυτό το project πια ίσως και να μην τραβάει... Δεν έχει αναφερθεί κάτι από την πλευρά του σταθμού για... πόρτα εξόδου καθώς, όπως μαθαίνω, οι υπεύθυνοι στηρίζουν και πιστεύουν πολύ τον παρουσιαστή αλλά... ο ίδιος ο Νίκος έχει αρχίσει να ψάχνεται!

Έμαθα πως είχε ένα τηλεφώνημα από Mega. Απλό τηλεφώνημα. Κι αναρωτιόμουν τόσο καιρό... Τόσο κόσμο μάζεψε ο Βαγγέλης Μαρινάκης φέτος από τα αντίπαλα κανάλια, ο Νίκος πως του ξέφυγε;

Κοίτα να δεις που στο τέλος της σεζόν θα έχουμε ακόμα μια προσθήκη... Ο Μαρινάκης έχει φτιάξει κάτι πολύ δυνατό φέτος, γιατί να μην το ενισχύσει λίγο παραπάνω;

Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν, κι εμείς αλλά κι εσείς...