Σταμάτης Γαρδέλης: «Η Φάρμα παίζεται αλλιώς φέτος, δεν είναι αυτό που φαίνεται»

«Είναι ένα ψυχολογικό παιχνίδι, θα το δείτε και θα με δικαιώσετε»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σταμάτης Γαρδέλης: «Η Φάρμα παίζεται αλλιώς φέτος, δεν είναι αυτό που φαίνεται»

Λίγο πριν την έναρξη της Φάρμας όπου θα προβάλλεται από την συχνότητα του ΑΝΤ1 για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο Σταμάτης Γαρδέλης αποφάσισε να πάει στον κινηματογράφο.

Η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» βρέθηκε επίσης εκεί προκειμένου να τον ρωτήσουν τι έχει συμβεί με τη συμμετοχή του στο ριάλιτι. -Δείτε εδώ τους νέους παίκτες.

Οι δηλώσεις του Σταμάτη Γαρδέλη

«Στη Φάρμα είμαι. Η Φάρμα παίζεται αλλιώς φέτος, έχουν μπει καινούργια δεδομένα. Να δείτε Φάρμα, είναι… φαρμακείο στη ζοφερή πραγματικότητα που ζούμε. Η Φάρμα δεν είναι αυτό που φαίνεται, είναι κάτι περισσότερο, είναι αυτό που συμβαίνει και τώρα.

«Δεν μπορώ να σας πω αν θα με δείτε στη Φάρμα, υπάρχουν και ρήτρες. Περνάμε υπέροχα στη Φάρμα. Είναι ένα ψυχολογικό παιχνίδι. Θα το δείτε και θα με δικαιώσετε».

Αποκλειστικό: Αποχώρησε ο Σταμάτης Γαρδέλης από την Φάρμα μετά από καυγά

Ηχηρή αποχώρηση από τη «Φάρμα» του ANT1 λίγο πριν από την έναρξη του ριάλιτι. Μπορεί οι μηχανές να είναι στα φουλ και οι προετοιμασίες να συνεχίζονται πυρετωδώς. Ένας καβγάς, όμως, στάθηκε η αφορμή για την αποχώρηση του Σταμάτη Γαρδέλη από το παιχνίδι.

«Η Φάρμα» με τον Σάκη Τανιμανίδη επιστρέφει τον Δεκέμβριο στον ΑΝΤ1 για τον δεύτερο κύκλο της και υπόσχεται να είναι ακόμα πιο δύσκολη. Δεκαοκτώ παίκτες θα προσπαθήσουν να επιβιώσουν αλλάζοντας τον τρόπο ζωής τους. Σκοπός τους να αναμετρηθούν με τη δύναμη της φύσης. Ένα από τα πιο ηχηρά ονόματα ωστόσο φαίνεται πως έφυγε από το ριάλιτι πριν ακόμη να αρχίσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του okmag. ο Σταμάτης Γαρδέλης αποφάσισε να αποχωρήσει από το πρότζεκτ καθώς... διαβάστε περισσότερα στο okmag.gr