Σία Κοσιώνη: Η τρυφερή ανάρτηση με τον Κώστα Μπακογιάννη στο Σύνταγμα

Στο πλευρό τους ο μικρός Δήμος

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σία Κοσιώνη: Η τρυφερή ανάρτηση με τον Κώστα Μπακογιάννη στο Σύνταγμα

Ένας μήνας μένει ακόμη μέχρι τα Χριστούγεννα, ωστόσο αρκετοί είναι εκείνοι οι οποίοι έχουν αρχίσει να στολίζουν ήδη τα πρώτα χριστουγεννιάτικα δέντρα σε σπίτια και καταστήματα. Μάλιστα, την Κυριακή 21/11 στολίστηκε στο Σύνταγμα το δέντρο, το οποίο φέτος είναι 19 μέτρα και ήρθε από το Καρπενήσι.

Έτσι, κατά την διάρκεια του στολισμού ήταν και ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, αλλά και η σύζυγός του, Σία Κοσιώνη με τον γιο τους, Δήμο. Από την άλλη, η Σία Κοσιώνη απαθανάτισε τον μικρό Δήμο να δείχνει με το χεράκι του τον αγαπημένο του πατέρα, ο οποίος βρισκόταν σε πάνω σε ανυψωτικό μηχάνημα.

Η ανάρτηση στο Instagram

Δύσκολες στιγμές για την οικογένεια Μπακογιάννη - Αποκλειστικές φωτογραφίες με τα παιδιά τους

Οικογενειακές στιγμές για τον Κώστα Μπακογιάννη και τη σύζυγό του, δημοσιογράφο και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, Σία Κοσιώνη. Σε μια ανάπαυλα, το περασμένο Σάββατο ο φακός του YOU τούς συνάντησε στο Κολωνάκι μαζί με τον γιο τους Δήμο, καθώς και με τα δύο παιδιά του δημάρχου Αθηναίων από τον προηγούμενο γάμο του με την Κάλλια Καμπουρίδου, Παύλο και Δανάη.

Την τιμητική του, φυσικά, είχε ο βενιαμίν της οικογένειας, που δεν σταμάτησε να παίζει με ένα αυτοσχέδιο «ξίφος» από φελιζόλ μαζί με τον μεγάλο του αδελφό, που προσπαθούσε κι εκείνος να ανταποδώσει τα... «χτυπήματα». Εδώ και τέσσερα χρόνια, ο μικρός Δήμος έχει φέρει άλλη πνοή στην οικογένεια με τη ζωηράδα του, γι' αυτό και τα φετινά του γενέθλιά λίγες μέρες πριν, στις 9 Οκτωβρίου, ήταν ξεχωριστά, γεμάτα παιχνίδι και πολλή αγάπη και από τους δύο γονείς του. Η Σία Κοσιώνη τού ευχήθηκε με μια τρυφερή ανάρτηση:

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη

«Γερά το τιμόνι μικρέ μας καπετάνιε και πρόσω ολοταχώς! Να είσαι γερός, να ονειρεύεσαι, να ταξιδεύεις, να γελάς και να έχεις πάντα ανοιχτό ορίζοντα!», ενώ και ο Κώστας Μπακογιάννης έγραψε: «Χρόνια πολλά Δημούλη!».

Μπακογιάννη  Κοσιώνη

Μπακογιάννη  Κοσιώνη περιοδικό YOU