Φτάνει μέχρι το ταβάνι - Το φαντασμαγορικό δέντρο στο σπίτι της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου

Όλο χρυσό και λαμπερό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φτάνει μέχρι το ταβάνι - Το φαντασμαγορικό δέντρο στο σπίτι της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου

Μπορεί ακόμα να μην έχει μπει ο Δεκέμβριος, ωστόσο οι celebrities σιγά σιγά ξεκινάνε να στολίζουν τα σπίτια τους. Ακολουθώντας λοιπόν το παράδειγμα της Σίσσυς Χρηστίδου, και η Τατιάνα Στεφανίδου με τον Νίκο Ευαγγελάτο έστησαν το δέντρο στο σαλόνι τους.

Το αγαπημένο ζευγάρι έχει μεγάλη αδυναμία στη διακόσμηση και έτσι η κάθε γωνιά του σπιτιού είναι απλά εντυπωσιακή. Έτσι δε θα μπορούσε να μην είναι υπέρλαμπρο και το δέντρο τους.

Σε αποχρώσεις του χρυσού και του λευκού, το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου είναι πανύψηλο και φτάνει μέχρι το ταβάνι του σαλονιού τους. Η αγαπημένη παρουσιάστρια μάλιστα, με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Στην ανάρτηση που έκανε μάλιστα, κάτω από το δέντρο ποζάρουν οι δυο τετράποδοι φίλοι της.

To χριστουγεννιάτικο δέντρο της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου

Ατύχημα για την Τατιάνα Στεφανίδου

Την Τατιάνα Στεφανίδου την βλέπουμε φέτος μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA «T-Live» κάθε μεσημέρι όπου ασχολείται κυρίως με τα θέματα της επικαιρότητας. Ωστόσο, τα νούμερα τηλεθέασης δεν είναι αρκετά ικανοποιητικά.

Η ίδια μπορεί να είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, ωστόσο δεν έχει κάνει κάτι γνωστό για το ατύχημά της.

Πιο συγκεκριμένα, εδώ και τρεις ημέρες η ίδια έχει βγει στον αέρα της εκπομπής της με επίδεσμο στο χέρι. Μάλιστα, όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό.