Δεν το είδε κανείς; Η φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη που δεν έπρεπε να ανέβει στο instagram

Σχολιάστηκε από πολλούς...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δεν το είδε κανείς; Η φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη που δεν έπρεπε να ανέβει στο instagram

Έχει ένα από τα πιο δυνατά προφίλ στο instagram (δείτε εδώ ποια διάσημη έχει το αμέσως επόμενο δυνατό προφίλ). Μετρά πάνω από 1.200.000 εκατομμύρια followers και κάθε της φωτογραφία παίρνει πάνω κάτω τα αντίστοιχα likes και σχόλια. Η τελευταία ανάρτηση που έκανε, όμως, πριν από δυο ημέρες η Ελένη Μενεγάκη δεν πήρα και τα πιο θετικά σχόλια αφού ένα... στιλιτικό λάθος δεν έμεινε ασχολίαστο από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Αν μη τι άλλο, με την πρώτη ματιά η φωτογραφία που θα δείτε παρακάτω, είναι απλά μια φωτογραφία. Οι παρατηρητικοί όμως της παρέας θα δουν πως... στα παπούτσια της Ελένης κάτι πάει πολύ λάθος! Και πραγματικά αναρωτιόμαστε... δεν το είδε κανείς να της πει να την τραβήξει κάποια άλλη καλύτερη;

Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη

Κάποια από τα σχόλια

Ελένη Μενεγάκη instagram

Αντιθέτως, μια εμφάνιση της Ελένης που επιβραβεύτηκε πρόσφατα ήταν η παρακάτω...

Με φόρεμα 269 ευρώ στα στούντιο του MEGA η Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη έχει αποδείξει πως έχει ωραίο γούστο στη μόδα και επιλέγει ρούχα που αναδεικνύουν την σιλουέτα της, αλλά και τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της. Πρόσφατα λοιπόν, φόρεσε ένα μίνι φόρεμα που προκάλεσε πανζουρλισμό.

Η παρουσιάστρια επέλεξε στην εκπομπή της ένα μίνι λεοπάρ slik φόρεμα, το οποίο συνδύασε με over the knee μαύρες μπότες, κάνοντας το σύνολο της ακόμη πιο εντυπωσιακό και αισθησιακό.

Το εν λόγω φόρεμα μπορείς να βρεις στην Zinni boutique και κοστίζει 269 ευρώ (βρε το εδώ)! Μπορείς άνετα να το φορέσεις σε κάποια επίσημη εμφάνιση σου, ακόμη και σε μια βραδινή βόλτα.