Άσχημα νέα για τον Θοδωρή Ζαγοράκη - Βράχος στο πλευρό του η σύζυγός του, Ιωάννα Λίλη

Ανακοινώθηκε πριν από λίγο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άσχημα νέα για τον Θοδωρή Ζαγοράκη - Βράχος στο πλευρό του η σύζυγός του, Ιωάννα Λίλη

Κι ενώ η ίδια η Ιωάννα Λίλη αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας αυτή την περίοδο που την αναγκάζει να κυκλοφορεί με μπαστούνι (δείτε εδώ λεπτομέρειες) ο σύζυγός της, Θοδωρής Ζαγοράκης φαίνεται πως χτυπήθηκε από κορωνοϊό.

Όπως αναφέρει το debater.gr, θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, Θοδωρής Ζαγοράκης κατά την παραμονή του στις Βρυξέλλες. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, ο άλλοτε διεθνής ποδοσφαιριστής τέθηκε ήδη σε καραντίνα με ήπια συμπτώματα.

Το σπίτι της Ιωάννας Λίλη και του Θοδωρή Ζαγοράκη στην Θεσσαλονίκη

Όπως ίσως γνωρίζεις, η Ιωάννα Λίλη, εδώ και αρκετά χρόνια έχει επιλέξει να μένει μόνιμα στην Θεσσαλονίκη με την οικογένειά της. Αν και έρχεται συχνά στην Αθήνα, η βάση της είναι η συμπρωτεύουσα. Αν την ακολουθείς στο Instagram θα έχεις δει ότι ανεβάζει συχνά τόσο φωτογραφίες με τα παιδιά της όσο και πλάνα από το σπίτι τους.

Το σπίτι τους λοιπόν, είναι ένας ζεστός χώρος, γεμάτος χρώμα και παιχνίδια. Το τζάκι είναι η αγαπημένη γωνιά της οικογένειας, ενώ τα μεγάλα παράθυρα, η απίστευτη θέα και ο κήπος, είναι τα μεγάλα προτερήματα της οικείας.

Δες παρακάτω φωτογραφίες, που η περήφανη μαμά και σύζυγος έχει μοιραστεί κατά καιρούς στο Instagram.