Ρουκ Ζουκ: Επική στιγμή στον αέρα της εκπομπής - Ο Γιώργος Παπαδάκης χόρεψε καν - καν

Δείτε τι συνέβη

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ρουκ Ζουκ: Επική στιγμή στον αέρα της εκπομπής - Ο Γιώργος Παπαδάκης χόρεψε καν - καν

Το χθεσινό επεισόδιο του Ρουκ Ζουκ όπου προβλήθηκε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1, αναμφίβολα χάρισε πολλά γέλια τόσο στους πρωταγωνιστές όσο και στους τηλεθεατές.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Παπαδάκης βρέθηκε μαζί με την δημοσιογραφική του ομάδα από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στο πλατό της εκπομπής της Ζέτας Μακρυπούλια για καλό σκοπό ενώ αντίπαλοί τους ήταν η Φαίη Σκορδά με την δική της ομάδα αντίστοιχα.

Μάλιστα, σε άποια στιγμή και για να περιγράψει τη λέξη καν-καν στη συμπαίκτριά του άρχισε να χορεύει χαρίζοντας σπαρταριστές στιγμές.

Ο χορός του Γιώργου Παπαδάκη στο Ρουκ Ζουκ

"Αποχωρώ, θέλω να ζητήσω συγγνώμη" - Ο Παπαδάκης έφυγε από το πλατό στα μισά της εκπομπής

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης 7/10 στον αέρα του Καλημέρα Ελλάδα. Ο Γιώργος Παπαδάκης αποχώρησε από την ίδια του την εκπομπή, όταν ο διάλογος μεταξύ του Κώστα Ζαχαριάδη και του Μακάριου Λαζαρίδη βγήκε εκτός ελέγχου του παρουσιαστή της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ο βουλευτής της ΝΔ είχαν έντονη λογομαχία και δεν άκουγαν καν τις παρεμβάσεις του Γιώργου Παπαδάκη. “Ακούστε με” έλεγε ο Γιώργος Παπαδάκης, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Ο παρουσιαστής είπε στον Γιώργο Γρηγοριάδη να συνεχίσει, καθώς ο ίδιος αδυνατεί και πέρασε μπροστά από την κάμερα βγαίνοντας από το στούντιο.

“Δεν γίνεται έτσι κύριοι. Εγώ αποχωρώ. Γιώργο μου, ανέλαβε σε παρακαλώ. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους τηλεθεατές αδυνατώ. Κάποιες φορές πρέπει να αποχωρούν και οι δημοσιογράφοι, όχι μόνο οι πολιτικοί” τόνισε ο παρουσιαστής του “Καλημέρα Ελλάδα”.