Στολίστηκε το πλατό του Happy Day - Ενθουσιασμένη η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Υπέρλαμπρο με πανύψηλο δέντρο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στολίστηκε το πλατό του Happy Day - Ενθουσιασμένη η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Τα Χριστούγεννα βρίσκονται προ των πυλών και έτσι σιγά σιγά και τα πλατό στην ελληνική τηλεόραση αρχίζουν αν φοράνε τα γιορτινά τους. Σήμερα (22/11) σειρά είχε το πλατό του Happy Day, το οποίο στολίστηκε και έγινε απλά εντυπωσιακό.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, υποδέχθηκε το κοινό το πρωί της Δευτέρας, μέσα σε μία πανδαισία από χρώματα και φωτάκια ξετρελαμένη με την διακόσμηση που εξασφάλισε ο σταθμός για το φετινό πλατό της.

Η γιορτινή διάθεση βέβαια δεν έμεινε στον στολισμό, αφού η αγαπημένη παρουσιάστρια έδειξα πλάνα από στολισμένα τοπία στον κόσμο καθώς και από το χωριό του Άγιου Βασίλη, που είναι το πιο χαρακτηριστικό σημείο για τις γιορτές, ενώ στολίστηκε και το δέντρο στο Σύνταγμα.

Το στολισμένο πλατό του Happy Day και ο ενθουσιασμός της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Το δέντρο που στόλισε στο σπίτι της η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Μπορεί ακόμη να είναι Νοέμβριος ωστόσο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μαζί με την οικογένειά της έχουν μπει για τα καλά σε χριστουγεννιάτικο κλίμα από σήμερα. Η γνωστή παρουσιάστρια είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram καθώς καμάρωσε και τον αγαπημένο της σύζυγο.

Αυτή τη φορά, εκμεταλλεύτηκε τον ελεύθερο χρόνο της και το ρεπό της από το Happy Day και αποφάσισε να στολίσει το σπίτι της, έχοντας για βοηθούς την καλύτερη παρέα, τα παιδιά της.

Έτσι, η ίδια θέλησε να μοιραστεί διάφορες φωτογραφίες για τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μάλιστα, είδαμε το εντυπωσιακό δέντρο που στόλισε με την οικογένειά της με τα τρία της παιδιά, Μαίρη, Νάγια και Ιωάννη. Το δέντρο ήταν απλά φαντασμαγορικό και πανύψηλο. Οι αποχρώσεις στις οποίες κινήθηκε ήταν το κόκκινο και το χρυσό, από τα πιο κλασικά χριστουγεννιάτικα χρώματα.

Η τρυφερή ανάρτηση της Τσιμτσιλή

Σταματίνα Τσιμτσιλή ανάρτηση