Ηθοποιός της σειράς Ήλιος αποκάλυψε πως η αδερφή της είναι ομοφυλόφιλη

«Ήταν μικρή όταν μας το είπε, στην αρχή σοκαρίστηκα»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ηθοποιός της σειράς Ήλιος αποκάλυψε πως η αδερφή της είναι ομοφυλόφιλη

Μία από τις ηθοποιούς που απολαύσαμε στον περσινό κύκλο της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Ήλιος, μίλησε το πρωί της Δευτέρας (22/11) στην εκπομπή Mega Καλημέρα και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως η αδερφή της είναι ομοφυλόφιλη.

Ο λόγος για την Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, η οποία μίλησε για την απόφαση της αδερφής της να ανοιχτεί στους γονείς της, ενώ εξήγησε πως και η ίδια ως μητέρα σκέφτεται έντονα τι θα κάνει σε αντίστοιχη περίπτωση - δείτε εδώ και τη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό YOU.

Οι δηλώσεις της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη

«Δεν μπορώ να πω πως ο ρόλος μου έχει ιδιαιτερότητα. Είναι ομοφυλόφιλη, δεν είναι πρόκληση ο ρόλος αυτός. Δεν θεωρώ πως είμαστε απόλυτα δεκτικοί με την ομοφυλοφιλία. Ένα μεγάλο ποσοστό έχει αρχίσει και αντιλαμβάνεται πως είναι φυσιολογικό να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Και ένα άλλο δεν αποδέχεται. Συμβαίνει σε μια κοινωνία, δεν μπορούμε να πιέσουμε κάποιον να δεχτεί την άποψη κάποιου άλλου.

Εμένα και η αδελφή μου είναι ομοφυλόφιλη και τη στηρίζω πολύ σε αυτό. Ήταν μικρή όταν μας το είπε. Έχουν περάσει 10-12 χρόνια. Στην αρχή σοκαρίστηκα γιατί ήταν μικρή σε ηλικία και δεν ήξερα αν έχει κατασταλάξει. Οι οικογένειες να στηρίζουν τα παιδιά τους σε ό,τι επιλογή κάνουν. Και εγώ ως μητέρα το σκέφτομαι έντονα. Πρέπει να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε ότι είναι πρόβλημα η σεξουαλικότητα ενός ανθρώπου, δεν αποτελεί πρόβλημα» είπε η ηθοποιός σχετικά με τον ρόλο και την αδερφή της.

Η μητρότητα έχει αλλάξει την ζωή μου, είμαι εκεί παρούσα για έναν άλλον άνθρωπο. Λεμέ ότι κάποια στιγμή θέλουμε να κάνουμε ένα δεύτερο παιδί. Δεν έχουμε πολύ βοήθεια με το παιδί και περνάμε λίγο δύσκολα.

Είναι πολύ σοβαρό το #metoo και δίνει την δυνατότητα να μπαίνουν στη θέση τους. Η ουδετερότητα δεν είναι στάση. Είναι πιο υγιές σαν κοινωνία να παίρνουμε θέση, για το τι είναι αποδεκτό και τι όχι», τόνισε για τα περιστατικά κακοποίησης. Δεν είμαι αισιόδοξη πάντα, αλλά προσπαθώ να είμαι», είπε χαρακτηριστικά η αγαπημένη ηθοποιός.

Η ανάρτηση της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη για την βάφτιση του παιδιού της

Συγκεκριμένα, η αγαπημένη ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έγραψε στην λεζάντα: “Μια υπέροχη μέρα! Σήμερα βαφτίσαμε τον θησαυρό μας, ή όπως λέει η γιαγιά μου τον πλούτο μας! Ευχαριστώ όλους όσοι ήταν μαζί μας με φυσική παρουσία και εκείνους που ήταν εκεί με τη σκέψη και την αγάπη τους!”.

Ήλιος πρωταγωνίστρια της σειράς βάφτισε το παιδί της