Το κοινό... "μυστικό" τους - Ο άντρας που ενώνει την Δέσποινα Βανδή με την Γωγώ Τσαμπά

Για πρώτη φορά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το κοινό...

Είναι και οι δυο τραγουδίστριες και μάλιστα πρώτες στο είδος τους! Η Γωγώ Τσαμπά και η Δέσποινα Βανδή είναι δυο εντελώς διαφορετικές γυναίκες, με εντελώς διαφορετικό γούστο αλλά υπάρχει κάτι που τους ενώνει κι αυτό είναι ένας άντρας!

Το όνομα αυτού... Δημήτρης Γκίκας! Σας θυμίζει κάτι;

Θα έπρεπε να σας θυμίζει καθώς είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους make up artist στον χώρο των celebrities. Έχουν περάσει από τα χέρια του ή μάλλον από τα πινέλα του τρανταχτά ονόματα πέραν των δυο ήδη αναφερόμενων κυριών όπως Μελίνα Ασλανίδου, Ελένη Βιτάλη κλπ...

Οι αναρτήσεις του Δημήτρη με την Γωγώ και την Δέσποινα

Γωγώ Τσαμπά: Έχασε 14 ολόκληρα κιλά με την δίαιτα του..."φερμουάρ"

Μια τεράστια αλλαγή στην εμφάνιση της έκανε η Γωγώ Τσαμπά , αφού κατάφερε να χάσει συνολικά 14 κιλά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μάλιστα, η τραγουδίστρια είχε αποκαλύψει το μυστικό της που ουσιαστικά δεν είναι... μυστικό.

Συγκεκριμένα, είχε αναφέρει πως ακολουθεί την δίαιτα του "φερμουάρ". Με λίγα λόγια είχε κόψει το πολύ φαγητό πολλές φορές την ημέρα και έτρωγε με μέτρο.

«Έβγαλα νέο τραγούδι, νέο βιντεοκλίπ. Είμαι αδυνατισμένη. Μην με ρωτήσεις τη δίαιτα. Φερμουάρ το λένε στο χωριό μου. Σε ένα χρόνο έχασε 14 κιλά», είπε χαρακτηριστικά η γνωστή τραγουδίστρια.

ΠΗΓΗ χ