Επικό σκηνικό με την Δέσποινα Βανδή και την Άννα Βίσση στην κάμερα του ΑΝΤ1

Η πλάκα που έκαναν στο Πρωινό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Επικό σκηνικό με την Δέσποινα Βανδή και την Άννα Βίσση στην κάμερα του ΑΝΤ1

Η κάμερα του Πρωινού και η Πολυξένη Καραμίχα συνάντησαν στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης την Άννα Βίσση και τη Δέσποινα Βανδή. Οι δυο τραγουδίστριες έφτασαν μαζί στη όμορφη πόλη και μάλιστα η Δέσποινα Βανδή απόλαυσε την Άννα Βίσση στο μαγαζί που εμφανίζεται.

Οι δυο τους εκείνη τη βράδια και για πρώτη φορά συνυπήρξαν επί πίστας, κάτι που έκανε τους θαυμαστές να τις αποθεώσουν! Τόσο η Άννα Βίσση όσο και η Δέσποινα Βανδή μίλησαν λοιπόν στο Πρωινό και μάλιστα και έκαναν και μια πλάκα, με την δεύτερη να παίρνει το μικρόφωνο της δημοσιογράφου και... να παίρνει συνέντευξη από την Άννα Βίσση!

Η συνάντηση Βίσση - Βανδή

J2US: Χαλασμός στον αέρα με το απρόοπτο τηλεφώνημα της Άννας Βίσση στη Δέσποινα Βανδή

Στο αποψινό live του J2US όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA δεν έλειψαν τα απρόοπτα καθώς την ώρα που οι κριτές προσπαθούσαν να κρίνουν τους διαγωνιζόμενους η Άννα Βίσση η οποία μετά από την πιο γλυκιά εξομολόγηση, αποφάσισε να πάρει τηλέφωνο την Δέσποινα Βανδή.

Η ίδια δίχως να γνωρίζει πως μιλούν στον αέρα είπε να πει λίγο με τη φιλενάδα της για το πόσο ωραία πέρασαν στη χτεσινή τους εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα, ο Νίκος Κοκλώνης δεν δίστασε να ζητήσει από την Δέσποινα Βανδή να την βάλει σε ανοιχτή ακρόαση. Έτσι, αφού χαιρετήθηκαν πρώτα, της ζήτησε να του πει ένα ρεφρέν για απολαύσει τη φωνή της.