Με καυτό μαύρο μίνι στο πλευρό του Βασίλη Μπισμπίκη η Δέσποινα Βανδή - Βίντεο με την αμήχανη συμπεριφορά τους

Έκαναν την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους στο θέατρο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με καυτό μαύρο μίνι στο πλευρό του Βασίλη Μπισμπίκη η Δέσποινα Βανδή - Βίντεο με την αμήχανη συμπεριφορά τους

Πρώτο το Youweekly.gr σας παρουσίασε το βράδυ της Δευτέρας 22/11 αποκλειστικές φωτογραφίες από την δημόσια εμφάνιση της Δέσποινας Βανδής και του Βασίλη Μπισμπίκη (δείτε το υλικό εδώ). Το ζευγάρι μετά από αρκετό καιρό αποφάσισε να επισημοποιήσει την σχέση του, αφού παρουσιάστηκε στη στοά του ιστορικού κτιρίου «Μέγαρο Έβδομης Στέγης» στο κέντρο της Αθήνας, εκεί όπου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής «Τεχνών Εκατό» γνωρίζοντας πως θα είναι εκεί κάμερες και φωτογράφοι.

Σε συνέχεια του ρεπορτάζ μας η Ελεονώρα Μελέτη το πρωί της Τρίτης 23/11, μέσα από την εκπομπή της, Mega Καλημέρα, πρόβαλλε ένα βίντεο που δείχνει καρέ καρέ την στιγμή που οι δυο τους φτάνουν στο θέατρο.

Όπως θα δείτε στα παρακάτω πλάνα, η Δέσποινα Βανδή στέκεται δίπλα στον ηθοποιό αλλά όταν εκείνος αντιλαμβάνεται το "ντου" από τους δημοσιογράφους και τις κάμερες αρχίζει να επιταχύνει, αφήνει την τραγουδίστρια πίσω και μπαίνει πρώτος στο θέατρο. Ήταν σε αμηχανία και είναι απόλυτα κατανοητό.

Η στιγμή που ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή φτάνουν στο θέατρο

Να σημειωθεί πως η Δέσποινα το συγκεκριμένο βράδυ έκανε μια από τις καλύτερες στιλιστικές εμφανίσεις της μέσα στο total black outfit της.

Ο πρώτος καυγάς του ζευγαριού

Όπως αναφέρει δημοσίευμα (16/11 ) του περιοδικού Ciao, πριν από λίγες ημέρες οι περαστικοί έξω από το Athenee είδαν τα πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι της εποχής, την Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη, να καυγαδίζουν αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα που τους παρακολουθούσαν.

Το ζευγάρι, σύμφωνα με πληροφορίες του Ciao, είχε πράγματι τον πρώτο του καυγά, έναν καυγά που έτυχε να γίνει σε δημόσια θέα καθώς λίγο νωρίτερα οι δυο τους έτρωγαν μαζί στο Athenee. Εκεί ήταν που τους εντόπισαν αρχικά οι φωτογράφοι και ξεκίνησε η ένταση ανάμεσά τους.

Μπορεί το ζευγάρι να μην κρύβεται πλέον, όμως δεν επιθυμεί ιδιαίτερα τη δημοσιότητα και η παρουσία των φωτογράφων στο εστιατόριο εκνεύρισε φανερά τον ηθοποιό, ο οποίος δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά του.

Λίγο αργότερα, μάλιστα, οι δυο τους έφυγαν κάπως βιαστικά από το μαγαζί και κατευθύνθηκαν προς το City Link με σκοπό να συνεχίσουν εκεί την έξοδό τους. Μόνο που πριν συμβεί αυτό, μεσολάβησε ένας καυγάς.

Δέσποινα Βανδή Βασίλης Μπισμπίκης τσακωμός

Ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή περπατούσαν και μιλούσαν όταν ξαφνικά σταμάτησαν στη μέση του δρόμου. Εκείνος ήταν πολύ θυμωμένος και δεν το έκρυβε ενώ άρχισε να μιλάει μεγαλοφώνως. Περαστικός τον άκουσε να λέει στην τραγουδίστρια ότι εκείνη ευθύνεται για την παρουσία των φωτογράφων επειδή λίγο νωρίτερα είχε ανεβάσει story στο instagram το οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ αποκάλυψε το που θα είναι.

"Γιατί το έκανες αυτό;", της έλεγε ο ηθοποιός εγκαλώντας την για την δημοσιοποίηση της κοινής τους εξόδου. Η κουβέντα τους κράτησε αρκετή ώρα και όσοι τον είδαν κατάλαβαν αμέσως ότι οι δυο τους τσακώνονταν. Μετά πήγαν τελικά στο City Link, απ' όπου έφυγαν κάπως βιαστικά διότι οι φωτογράφοι τους ακολούθησαν κι εκεί. Το επεισόδιο έρχεται μετά από εκείνο στο αεροδρόμιο, όταν δημοσιογράφοι και φωτογράφοι τους εντόπισαν μετά την άφιξή τους από την Ρώμη.

Τότε οι δυο τους έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να τους αποφύγουν, με την Δέσποινα κυριολεκτικά να πολιορκείται αλλά να αρνείται να κάνει οποιαδήποτε δήλωση.

Πριν από λίγες ημέρες ο Βασίλης Μπισμπίκης έδωσε μια συνέντευξη στο πλαίσιο της οποίας ερωτήθηκε για την προσωπική του ζωή κι εκείνος αρκέστηκε να απαντήσει "Δεν θα ήθελα να μιλήσω γι' αυτό".