Σπύρος Μπιμπίλας: «Μίλησα με τον Χαϊκάλη για την επιστροφή του, νιώθει παράξενα»

«Αγωνίζεται για να απαλειφθούν οι κατηγορίες»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σπύρος Μπιμπίλας: «Μίλησα με τον Χαϊκάλη για την επιστροφή του, νιώθει παράξενα»

Ο Παύλος Χαϊκάλης πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην ενεργό δράση και έτσι σε λίγο καιρό θα τον δούμε στην παράσταση του Γιάννη Φλωρινιώτη. Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στην εκπομπή Πρωινό για το συγκεκριμένο θέμα και εξήγησε πως περίμενε πως κάποια στιγμή οι άνθρωποι που κατηγορήθηκαν θα επέστρεφαν στο σανίδι.

Ο ηθοποιός εξήγησε πως επικοινώνησε με τον Παύλο Χαϊκάλη μετά την ανακοίνωση της επιστροφής του και ο ίδιος του είπε πως αισθάνεται λίγο περίεργα.

Οι δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Παύλο Χαϊκάλη

«Δεν με εξέπληξε η επιστροφή του. Περίμενα ότι κάποια στιγμή θα κάνει κάποιος πρόταση σε αυτούς τους ανθρώπους να ξαναεμφανιστούν. Ο Παύλος δεν κατηγορείται για ποινικά αδικήματα, κατηγορείται για λάθος συμπεριφορές, εκτροπές, κτλ. Εξάλλου, ο ίδιος έχει δηλώσει συγγνώμη κι αγωνίζεται για να απαλειφθούν οι κατηγορίες.

Έχει δικαίωμα ως ηθοποιός να μπει σε μία δουλειά. Το ότι πάει στην Κύπρο και δεν έχει εμφανιστεί στην Ελλάδα αυτό κάτι δείχνει. Έχουμε μιλήσει με τον Παύλο Χαϊκάλη μετά την ανακοίνωση της επιστροφής του, νιώθει παράξενα. Ένας άνθρωπος που πρέπει να επιβιώσει, κάπου πρέπει να δουλεύει. Δε μπορεί να του απαγορευτεί η εργασία. Αλλιώς θα ζούμε σε κοινωνία ζούγκλας», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός.

Το ξέσπασμα του Παύλου Χαϊκάλη για το ΣΕΗ

Δηλώσεις στην κάμερα του Mega έκανε ο Παύλος Χαϊκάλης o οποίος σχολίασε την απόφαση του ΣΕΗ να επανεξετάσει την υπόθεσή του μετά τις καταγγελίες που δέχθηκε από συναδέλφους του για ανάρμοστη συμπεριφορά στον χώρο του θεάτρου.

Ο ηθοποιός τόνισε πως απευθύνθηκε ο ίδιος στη δικαιοσύνη καθώς θέλει να φανεί πως δεν είναι όλες οι υποθέσεις ίδιες, αναφερόμενος ξεκάθαρα στον Πέτρο Φιλιππίδη ο οποίος διαγράφηκε από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών μετά και από τη συνεδρίαση που έγινε υπό την προεδρία του Πασχάλη Τσαρούχα.

«Προσήλθα μόνος στο σωματείο μας, σεβόμενος όλη την διαδικασία, όμως τον λόγο θα έχει η δικαιοσύνη στην οποία έχω προσφύγει με δική μου πρωτοβουλία γιατί πρέπει να καταλάβουν αρκετοί ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός αμέσως μετά τη συνεδρίαση του ΣΕΗ.