Αχώριστοι Μητσοτάκης και Σάκκαρη - Η νέα τρυφερή ανάρτηση

Είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αχώριστοι Μητσοτάκης και Σάκκαρη - Η νέα τρυφερή ανάρτηση

Η Μαρία Σάκκαρη και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα ζευγάρια που συζητήθηκαν ιδιαίτερα αυτό το καλοκαίρι, όταν και έκαναν γνωστή τη σχέση τους στο κοινό με την εμφάνιση του γιου του πρωθυπουργού στους αγώνες της τενίστριας στο Roland Garros.

Το νεαρό ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο και πλέον δε διστάζει να δείχνει και δημόσια την μεγάλη αγάπη που τρέφει ο ένας για τον άλλον.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης μάλιστα δε δίστασε να στηρίξει δημόσια την αγαπημένη του σύντροφο, μετά την επίθεση που δέχθηκε κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων για το πόσο συχνά τη δείχνει η ΕΡΤ.

Η Μαρία Σάκκαρη λοιπόν πριν από κάποιες ώρες, αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία υπέροχη φωτογραφία στην οποία ποζάρει στην αγκαλιά του αγαπημένου της.

Η ανάρτηση της Μαρίας Σάκκαρη με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

Μαρία Σάκκαρη Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

Η εξομολόγηση της Μαρίας Σάκκαρη για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

Οι δυο τους είναι πολύ δεμένοι και όπως έγινε πρόσφατα γνωστό η φιλία τους μετατράπηκε σε έναν φλογερό έρωτα, που τους έχει συνεπάρει. Φάνηκε μάλιστα και από τους πανηγυρισμούς του γιου του πρωθυπουργού σε κάθε της καλή στιγμή στο Roland Garros, που ήταν κι εκείνος παρών.

«Πάει ένας χρόνος που γνωριστήκαμε. Με έχει βοηθήσει πολύ. Είναι ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό παιδί. Το έχω πει δεν είναι μυστικό. Ήταν ένα πολύ μεγάλο κομμάτι που πήγα καλά στο Roland Garros γιατί περνούσα πολύ διαφορετικά τον ελεύθερο χρόνο μου από ό,τι θα τον περνούσα μόνη μου. Μου μιλούσε, με ηρεμούσε, ήταν πολύ υποστηρικτικός. Λειτούργησε αγχολυτικά. Ήταν η πρώτη φορά που με είδε από κοντά. Όσα τουρνουά κι αν έπαιξα όλο αυτό τον καιρό, εγώ μακριά κι αυτός στον στρατό, με στήριζε και θέλω να του πω δημόσια ένα μεγάλο “ευχαριστώ”. Μπορώ να μιλάω ώρες ατελείωτες για τον Κωνσταντίνο. Έξι μήνες κρατάει η σχέση μας, η σχέση μου μαζί του είναι εύκολη. Έχουμε παίξει και μαζί τένις».

Αμέσως μετά, θυμήθηκε και τη φορά που πέρασε από οντισιόν για τη σειρά «Παρά Πέντε».

«Ήταν μία ατυχής στιγμή» είπε αρχικά με χιούμορ. «Το 2004-2005, όταν παιζόταν το “Παρά Πέντε”, συμμαθητής μου ήταν ο γιος της Μαριάννας Τόλη. Πήγα έκανα οντισιόν και από τη στιγμή που δεν έπαιξα καταλάβαμε γιατί».

Τέλος, με αφορμή την παρουσία της στο θέατρο «Άλσος» στην πρώτη συναυλία της Άννας Βίσση μετά τη lockdown εποχή η τενίστρια μίλησε και για τη φιλία που δένει την ίδια και τη μητέρα της με τη γνωστή τραγουδίστρια.

Τα καλύτερα, όμως, είχε να πει για εκείνη και η Άννα Βίσση σε βίντεο που προβλήθηκε.