Φάρμα - Spoiler: Οι πρώτες κλίκες στο ριάλιτι του ΑΝΤ1 - Χαμός στα γυρίσματα των επεισοδίων

Δεν ξεκίνησαν καλά τα πράγματα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φάρμα - Spoiler: Οι πρώτες κλίκες στο ριάλιτι του ΑΝΤ1 - Χαμός στα γυρίσματα των επεισοδίων

Τα γυρίσματα για την Φάρμα έχουν ήδη ξεκινήσει και σε λίγο καιρό αναμένεται να προβληθεί και η πρεμιέρα, μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1.

Οι συμμετέχοντες ανακοινώθηκαν πριν από μερικές μέρες και μερικοί από αυτοί είναι αρκετά γνωστοί, με το τηλεοπτικό κοινό να ανυπομονεί να τους δει κάτω από τέτοιες συνθήκες.

Μάλιστα, έχουν ήδη κυκλοφορήσει μερικά spoils για τις πρώτες κλίκες αλλά και για τις αποχωρήσεις που θα δούμε στα πρώτα επεισόδια. Σύμφωνα λοιπόν με τον Γιάννη Πουλόπουλο, η Σάσα Μπάστα, η Μαίρη Μηλιαρέση και η Αγγελική Ηλιάδη έρχονται πιο κοντά προκαλώντας εντάσεις στους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους.

Η ομάδα των τριών κοριτσιών θα βρεθεί στο στόχαστρο των υπόλοιπων που θα προσπαθήσουν να τη βγάλουν από τη μέση και θα τα καταφέρουν, καθώς η Αγγελική Ηλιάδη φαίνεται πως δεν θα μείνει για περισσότερο από τρεις εβδομάδες στη “Φάρμα”.

Ένας επίσης από τους πρώτους celebrities που αποχώρησαν είναι ο Σταμάτης Γαρδέλης!

Ανατροπή - Επιστρέφει στη Φάρμα ο Μιχάλης Ιατρόπουλος

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος ήταν χωρίς αμφιβολία ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του περσινού κύκλου της Φάρμας. Έτσι, ο αγαπημένος ηθοποιός, όπως έγινε γνωστό μέσα από ανακοίνωση του ΑΝΤ1, πρόκειται να επιστρέψει στο ριάλιτι επιβίωσης.

Μακριά από τον σύγχρονο τρόπο ζωής, οι παίκτες θα αναμετρηθούν με τη δύναμη της φύσης. Στο πλευρό τους θα έχουν τον… νέο Μιχάλη Ιατρόπουλο σε ρόλο-έκπληξη, αλλά και τον… παλιό Βασίλη Φιλίππου στον γνώριμο ρόλο του Επιστάτη.

Ο βετεράνος

Η είσοδος του Μιχάλη Ιατρόπουλου στη «Φάρμα» θα σηματοδοτεί την αρχή κάθε νέας εβδομάδας. Κρατώντας στα χέρια του το γράμμα του μονομάχου που έχασε και αποχώρησε, θα είναι αυτός που ανακοινώνει το όνομα του νέου Αρχηγού. Πρόκειται για μία πολύ καθοριστική στιγμή για τη «Φάρμα», μιας και ο Αρχηγός συγκεντρώνει όλες τις ευθύνες, παίρνει όλες τις αποφάσεις και ουσιαστικά καθορίζει τη ζωή της ομάδας.Ο Μιχάλης ως «βετεράνος» του παιχνιδιού, θα μοιραστεί με τους νέους παίκτες όλες τις γνώσεις και εμπειρίες που απέκτησε από την περσινή επιτυχημένη συμμετοχή του.

Μιχάλης Ιατρόπουλος Φάρμα