Άσχημο ατύχημα για την Κατερίνα Καινούργιου - Τι συνέβη

Ποια η κατάστασή της σήμερα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άσχημο ατύχημα για την Κατερίνα Καινούργιου - Τι συνέβη

Ενώ το πρωινό της ξεκίνησε πολύ ευχάριστα (δείτε εδώ τι της συνέβη) επεισοδιακό ήταν το βράδυ της Τρίτης 23/11 για την Κατερίνα Καινούργιου! Η παρουσιάστρια του Super Κατερίνα, το πρωί της Τετάρτης 24/11 στην έναρξη της εκπομπής της αποκάλυψε στους τηλεθεατές ότι κατά την χθεσινοβραδινή της έξοδο έπεσε και χτύπησε άσχημα στη μέση και στα γόνατα.

Αφορμή να μοιραστεί το συμβάν αυτό στάθηκε το κοντινό πλάνο που της έκανε ο κάμερα μαν στις ψηλές γόβες που φορούσε, με την παρουσιάστρια να αναφέρει χαρακτηριστικά: "Μην βλέπετε που φοράω ψηλά, εχθές έπεσα και χτύπησα αλλά η γόβα, γόβα".

Λίγα λεπτά νωρίτερα, μάλιστα, είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram φωτογραφίες από τα σημάδια που της άφησε στα πόδια το πέσιμο...

Η ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου

Κατερίνα καινούργιου ατύχημα

Καινούργιου ατύχημα

Θα μπορούσε, βέβαια, ο οποιοσδήποτε να πει πως την έχουν ματιάσει αυτή την περίοδο αφού στην ζωή της έρχεται η μια αναποδιά μετά την άλλη...

Πριν από λίγες ημέρες τις χάραξαν το αυτοκίνητο

Συγκεκριμένα την προ-προηγούμενη Τρίτη 9/11 η Κατερίνα Καινούργιου βγήκε από τα στούντιο του ALPHA και κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητό της, όπου συνειδητοποίησε πως κάποιοι άγνωστοι το είχαν χαράξει.

H παρουσιάστρια, εξοργισμένη με το περιστατικό, δε δίστασε να εκφράσει τη δυσαρέσκειά της με μία ανάρτησή της στο Instagram.

«Υπέροχοι άνθρωποι χάραξαν όλο μου το αμάξι με κλειδί. Δεν έχω λόγια», έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου στην ανάρτησή της.

χαραγμένο αμάξι καινούργιου