Με κολάν και κολλητό μπλουζάκι - Κορμάρα η Ανίτα Μπραντ ένα χρόνο μετά τη γέννα

Αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με κολάν και κολλητό μπλουζάκι - Κορμάρα η Ανίτα Μπραντ ένα χρόνο μετά τη γέννα

Η τελευταία χρονιά είναι γεμάτη ευτυχία για την Ανίτα Μπραντ και τον αγαπημένο της σύζυγο, Χάρη Χριστόπουλο μιας και υποδέχθηκε τον γιο τους. Μέσα σε όλα λοιπόν, η πανέμορφη make up artist κατάφερε να χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Η Ανίτα Μπραντ είχε αποκαλύψει πως μέσα στους 9 μήνες είχε πάρει αρκετά κιλά (δείτε εδώ πόσα), τα οποία όπως είδαμε στις πρόσφατες φωτογραφίες που εξασφάλισε ο φακός του Youweekly.gr, έχει χάσει.

«Εγώ έχω την πολυτέλεια η δουλειά μου να μου επιτρέπει να προσαρμόζω το πρόγραμμα μου ανάλογα με τις ανάγκες του μωρού. Παράλληλα έχω τη μητέρα μου κοντά μου, παρόλο που τόσο εγώ όσο και ο Χάρης θέλουμε να ασχολούμαστε εμείς με το μωρό»

Η εμφάνιση της Ανίτας Μπραντ

Ο φακός, εντόπισε την Ανίτα Μπραντ σε βόλτα με τον γιο της στο κέντρο της Αθήνας τη Δευτέρα (22/11) και φορούσε ένα μαύρο κολάν και στενή μαύρη μπλούζα. Από το σύνολό της μπορούσε κανείς να διακρίνει πως το σώμα της είναι απλά εντυπωσιακό.

Ανίτα Μπραντ σώμα

Φωτογραφία της Αννίτα Μπραντ από το 2005 - Τότε που αντιμετώπιζε έντονο πρόβλημα με την ακμή

Μια εποχή που θέλει να διαγράψει από την ζωή της μοιράστηκε η Αννίτα Μπραντ στα social media. Η κούκλα σύζυγος του Χάρη Χριστόπουλου αναφέρθηκε συγκεκριμένα στο διάστημα που αντιμετώπιζε προβλήματα με την ακμή.

Η Αννίτα Μπραντ πολύ συχνά χρησιμοποιεί τα social media για να μοιραστεί φωτογραφίες και στιγμές από την καθημερινότητα της. Ωστόσο αυτή τη φορά, θέλησε να προχωρήσει σε μια προσωπική εξομολόγηση.

“Με αφορμή την σημερινή μέρα εκεί που έψαχνα φωτογραφίες στους παλιούς σκληρούς δίσκους βρήκα αυτήν εδώ……έχω ελάχιστες φωτογραφίες από εκείνη την εποχή ( κάπου το 2005) γιατί είναι μια εποχή, που για χρόνια ήθελα απλά να διαγράφω από την ζωή μου και όπου για πολλούς μήνες όχι απλά δεν ήθελα να φωτογραφηθώ αλλά δεν κοιταζόμουν καν σε καθρέφτη. Είχα όμως αυτόν τον άνθρωπο δίπλα μου οποίος μου έλεγε καθημερινά για μήνες πόσο όμορφη ήμουν κ το εννοούσε!!

Αν κ σήμερα πια δεν θα ντρεπόμουν καθόλου αν είχα ξανά τόσο έντονη ακμή, τι θέλω να πω;
Ότι αν βρήκατε τον άνθρωπο που θα σας βλέπει πανέμορφη κ ας νομίζετε πως είστε στα χειρότερα σας….εκείνον να εκτιμάτε…..αυτό”.

 Αννίτα Μπραντ ακμή