Δέσποινα Βανδή: Το κοινό στοιχείο που είχε η πρώτη δημόσια εμφάνιση της με Νικολαϊδη και Μπισμπίκη αντίστοιχα

Δεν σας πάει ο νους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δέσποινα Βανδή: Το κοινό στοιχείο που είχε η πρώτη δημόσια εμφάνιση της με Νικολαϊδη και Μπισμπίκη αντίστοιχα

Την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους πραγματοποιήσαν πριν μερικές μέρες η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης σε θεατρική πρεμιέρα, όπως είχε κάνει η τραγουδίστρια με τον πρώην σύζυγό της, Ντέμη Νικολαΐδη το 1999.

Το εν λόγω ζευγάρι πριν από 22 χρόνια είχε κάνει την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνισή τους στην πρεμιέρα της παράστασης "Η Ήρα και το Παγώνι" στο θέατρο Βρετάνια επιβεβαιώνοντας όλα τα δημοσιεύματα για την σχέση τους.

Το ίδιο μοτίβο ακολούθησε και αυτή τη φορά για την σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκης δίνοντας το παρόν στα εγκαίνια της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής Τεχνών 100 και στα εγκαίνια του Λάκη Λαζόπουλου.

Η εμφάνιση της Βανδή με τον Ντέμη και με τον Μπισμπίκη

«Η Βανδή είναι ερωτευμένη και θέλει να φωνάξει "τον αγαπάω τον Μπισμπίκη"»

Το πρωί της Τετάρτης (24/11), η Σάσα Σταμάτη, στο περιθώριο του Madwalk θέλησε να κάνει ένα σχόλιο για τη σχέση της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη, με αφορμή την πρώτη τους κοινή εμφάνιση.

Η παρουσιάστρια εξήγησε πως έχουμε δει ξανά στο παρελθόν το ζευγάρι σε κοινή εμφάνιση και η αλήθεια είναι πως η Δέσποινα Βανδή δεν κρύβει τον έρωτά της για τον αγαπημένο ηθοποιό.

«Ο Γιώργος Αυτιάς, στη σχολή του ΑΝΤ1, μου έλεγε “κορίτσι μου, πήγαινε δίπλα που κάνουν δοκιμαστικά για τα καλλιστεία, φύγε επιτέλους”. Τηλεοπτικές προτάσεις δεν έχω τώρα», είπε αρχικά η Σάσα Σταμάτη.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην σχέση της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη: «Δεν ήταν η πρώτη τους κοινή εμφάνιση, τους έχουμε ξαναδεί, στο λεωφορείο. Είναι ερωτευμένη, είναι ευτυχισμένη και δεν θέλει να το κρύψει. Θέλει να βγει και να φωνάξει “τον αγαπάω τον Μπισμπίκη”».