"Ουσιαστικά ποτέ..." - Ο Γιώργος Λιβάνης άδειασε δημόσια την Μαριαλένα στο The 2night show

Είπε όσα κρατούσε τόσο καιρό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Πριν από ένα χρόνο απασχόλησε πολύ λόγω της σχέσης του με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, την κοπέλα που έγινε πρώτο θέμα στο Survivor 4 από την στιγμή που μπήκε ο πρώην (και πλέον νυν της) Σάκης Κατσούλης στο παιχνίδι.

Για όσους δεν θυμούνται, η Μαριαλένα χώρισε από τον Σάκη και πριν μπει στο παιχνίδι είχε αρχίσει να έρχεται κοντά με τον Γιώργο Λιβάνη. Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που στην κάμερα του ριάλιτι ανέφερε πως υπάρχει ένας άνθρωπος έξω που την περιμένει και... είναι σε σχέση! Της είχε στείλει και μήνυμα σε έπαθλο επικοινωνίας... (δείτε το εδώ). Κάτι το οποίο ο τραγουδιστής με τις δηλώσεις που παραχώρησε στο The 2night show το βράδυ της Τετάρτης 24/11, ουσιαστικά διέψευσε αφού ανέφερε πως ποτέ δεν υπήρξε κάτι ουσιαστικό με το κορίτσι αυτό.

Πέραν τούτου, αναφέρθηκε και στην επαγγελματική του πορεία...

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιβάνη

«Δεν ήθελα να επισκιάσω αυτό που αγαπάω τόσο πολύ και να το θέσω σε κίνδυνο. Ήταν κάτι που δεν υπήρχε ουσιαστικά ποτέ. Όλοι είναι ελεύθεροι να κάνουν ό,τι θέλουν. Δεν ένιωσα ότι βάλλομαι από κάπου, ήμουν πολύ καλά στο σπίτι μου και άφησα να περάσει. Όλοι κάπως ξεκινάμε στο να τους γνωρίσει πολύς κόσμος. Είμαι 8 χρόνια σε βραδινά μαγαζιά. Η αλήθεια είναι ότι με έμαθε περισσότερος κόσμος από αυτό. Ένιωθα άσχημα να μαθαίνει ο κόσμος κάτι για μένα την ώρα που είχαμε τόσα θέματα. Όσοι μου μιλάνε για το θέμα με τη Μαριαλένα τους απαντάω. Δόξα τω Θεώ ο κόσμος δείχνει ότι αγαπάει τη μουσική που κάνω», είπε χαρακτηριστικά για τον ντόρο που είχε δημιουργηθεί την περασμένη σεζόν γύρω από το όνομά του και τη σχέση που είχε με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Με τον Γιώργο Μαζωνάκη ήταν να συνεργαστούμε πριν από τον κορωνοϊο, έγινε αυτό με τον κορωνοϊό και θα συνεργαστούμε τώρα. Τον τελευταίο μήνα βρισκόμαστε και στο σπίτι του, είναι ένας άνθρωπος που ενώ στην αρχή τον φοβόμουν, αυτό έφυγε σε δευτερόλεπτα. Είναι πολύ απλός και μου ταιριάζει».

«Είμαι ένας άνθρωπος που το μυαλό μου είναι συνέχεια στη δουλειά, αλλά τώρα έχω αρχίσει να το απολαμβάνω», σχολίασε.

Σε σχέση ο Γιώργος Λιβάνης;

«Δεν έχω καθόλου άγχος για την πρεμιέρα. Θα είμαστε Πέμπτη και Σάββατο», είπε ο τραγουδιστής και ανέφερε πώς δεν έχει πρόβλημα που υπάρχουν τόσα πολλά μουσικά σχήματα καθώς ο κόσμος έχει μεγάλη ανάγκη να βγει. Είναι μόνος του αυτή την εποχή; «Ναι, ναι είμαι μόνος μου, ασχολούμαστε μόνο με την μουσική αυτή την περίοδο».