«Δεν έκανα ποτέ παιδί γιατί...» - Η αποκάλυψη του Σπύρου Μπιμπίλα για την προσωπική του ζωή

«Το τι κάνουμε στο κρεβάτι μας τι τον αφορά;»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δεν έκανα ποτέ παιδί γιατί...» - Η αποκάλυψη του Σπύρου Μπιμπίλα για την προσωπική του ζωή

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night show βρέθηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος ήταν άκρως εξομολογητικός. Μίλησε όχι μόνο για τις καταγγελίες χωρίς να μασάει τα λόγια του, αλλά και για την σειρά του Netflix στην οποία πρόκειται να πρωταγωνιστήσει.

Οι καταγγελίες και ο ρόλος του Σπύρου Μπιμπίλα

Όταν ο ηθοποιός έκατσε στο πλατό, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανέφερε πως στην έναρξη τα είπε πολύ κοφτά και έξω από τα δόντια, καθώς πολλοί συνάδελφοι του τον εκτίμησαν ξαφνικά λόγω των καταγγελιών.

«Τα είπα λίγο Σπύρο, έξω από τα δόντια την ώρα που έκανα την έναρξη. Είπα ότι αδικήθηκε πάρα πολύ… πριν γίνει όλη αυτή η κακή ιστορία με τις καταγγελίες, εσύ μέσα σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα έγινε το «μήλον της έριδος» και έγινες ο «Σπύρος μας ο καλός, ο γλυκός, ο αγαπημένος» και ποιος θα πρωτοπρολάβει να πάρει τον Σπύρο. Και θα τα πούμε έξω από τα δόντια.

Πού είναι ο Σπύρος μας τόσα χρόνια; Πού ήτανε… όχι Σπύρο μου θα τα πω… γιατί κάπου με πιάνει μια τσαντίλα κιόλας αυτό το πράγμα και το ξέρεις», του είπε εμφανώς ενοχλημένος με όλους εκείνους που ξαφνικά τον εκτίμησαν.

Τότε ο ηθοποιός απάντησε: «Το αντιμετωπίζω πολύ ψύχραιμα. Το όνομά μου εκτοξεύθηκε, αλλά τα μυαλά μου δεν πήραν αέρα. Η αναίτια επίθεση που δέχτηκα (από Λιγνάδη) με εξύψωσε τόσο πολύ που άρχισαν όλοι να δείχνουν ότι με αγαπάνε, ακόμα και αυτοί που δεν με αγαπούσαν. Καταλαβαίνω τους ανθρώπους που μου ζητάνε συγγνώμη με τον τρόπο τους και γελάω με άλλους που μου δείχνουν τόσο μεγάλη αγάπη, ενώ ξέρω ότι δεν ισχύει. Δεν περιαυτολογώ, αλλά είμαι ένας καλός ηθοποιός και όλοι με ήθελαν στις δουλειές τους.

Δεν έχω ζητήσει ποτέ πολλά χρήματα και δεν κοίταξα ποτέ αν είναι μεγάλος ή μικρός ο ρόλος», τόνισε και συνέχισε: «Δεν έχω νιώσει πόνο, αλλά πικρία όταν με εκμεταλλεύτηκαν οικονομικά. Τους δάνεισα χρήματα για να γίνει μια δουλειά και δεν μου τα επέστρεφαν ποτέ. Εκτός από τα προβλήματα με το MeToo και τον κορωνοϊό, δεν μας δίνουν τα δικαιώματα και από τις πλατφόρμες. Κάνουμε μεγάλους αγώνες»

«Οι φίρμες σνόμπαραν το σωματείο παλιά, τώρα όχι. Ειδικά όταν ξεκίνησε το πρόβλημα του κορωνοϊού ήρθαν ακόμα και πολύ παλιοί ηθοποιοί», εξήγησε και επεσήμανε: «Βοηθάνε πάρα πολύ πια και δίνουν χρήματα. Μερικοί έδωσαν πολλά χρήματα για να βοηθήσουν άλλους ηθοποιούς που είχαν πρόβλημα στον κορωνοϊό. Χρειάζονται οι συλλογικές συμβάσεις για να ξέρει ο μικρός ηθοποιός τι πρέπει να παίρνει. Τα τελευταία 15 χρόνια παρουσίαζαν ότι οι εργαζόμενοι στο θέατρο είχαν σαν πρώτη τους μέρα εργασίας την πρεμιέρα και όχι τις πρόβες. Το υπουργείο Πολιτισμού όταν χρειαστήκαμε βοήθεια μας βοήθησε».

Το The Crown και η συμμετοχή του

«Δεν είχα δει ποτέ The Crown. Με πήρε μια casting director και με ρώτησε αν θέλω να περάσω από ένα δοκιμαστικό. Της είπα ότι δεν ξέρω καλά αγγλικά, ότι ξέρω τα αγγλικά του τουρίστα. Μου είπαν ότι δεν έχει καμία σημασία και να πάω να κάνω την ακρόαση. Ήθελαν να κάνω τον Λάτση, γιατί είπαν ότι του μοιάζω.

Τους είπα ότι αν δεν έχω βοηθό για τη γλώσσα, δεν μπορώ να πάω. Τελικά μου έφεραν, επειδή επέμεινα. Πληρωμένα όλα. Ήθελα βοηθό για να συνενοηθώ με τον σκηνοθέτη. Με υποδέχτηκαν λες και ήρθε ο πιο famous από την Ελλάδα. Πέρασα πολύ ωραία. Τα γυρίσματα έγιναν στην Μαγιόρκα και στην Σεβίλλη. Δέκα ημέρες έμεινα για ένα επεισόδιο, σε δυο σκηνές έπαιξα.

Υπήρχε χλιδή στα γυρίσματα του The Crown, άπειρη οργάνωση και άπειροι βοηθοί. Πήγα να δέσω τα κορδόνια μου και δεν με άφηναν, έπρεπε να έρθει ειδικός», ανέφερε χαρακτηριστικά για την πρόταση που είχε να παίξει στο Netflix.

Η αποκάλυψη του Μπιμπίλα για την προσωπική του ζωή

Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως έχει κάνει τέσσερις μεγάλες σχέσεις, ενώ υποστήριξε πως "δεν έχει αναλύσει" την προσωπική του ζωή.

«Ο έρωτας έπαιξε τεράστιο ρόλο στη ζωή μου. Την προσωπική μου ζωή δεν την έχω αναλύσει ποτέ, γιατί δεν χρειάζεται. Ο κόσμος πρέπει να ξέρει τη δουλειά μας, το τι κάνουμε στο κρεβάτι μας τι τον αφορά; Έχω περάσει μια πολύ ωραία ζωή, διότι δεν είμαι του άρπα κόλλα, είμαι των μεγάλων σχέσεων, και οι τέσσερις μεγάλες σχέσεις που έχω ζήσει στη ζωή μου είναι άνθρωποι της οικογένειας μου», είπε αρχικά.

«Δεν ήθελα ποτέ να κάνω παιδί, δεν με απασχόλησε ποτέ, δεν με ενδιέφερε να αφήσω τη συνέχεια μου, θα αφήσω την καλή μου αύρα και όλο αυτό το έργο που κάνω για τους άλλους. Νομίζω είναι πιο σπουδαίο από το να κάνω παιδί. Έχω κάνει οικογένεια όλους τους ηθοποιούς και τους έρωτες της ζωής μου», συνέχισε ο Σπύρος Μπιμπίλας.