Η αναφορά του Αντώνη Κανάκη στο ροζ βίντεο του Big Brother 2 - «Κάθονται στο κοντρόλ παρακολουθούν να κάνουν έρωτα και...»

«Η γιαγιά μου έλεγε πολύ συχνά "Θου κύριε" και ταιριάζει απόλυτα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η αναφορά του Αντώνη Κανάκη στο ροζ βίντεο του Big Brother 2 - «Κάθονται στο κοντρόλ παρακολουθούν να κάνουν έρωτα και...»

Το Big Brother 2 σχολίασαν στην εκπομπή Ράδιο Αρβύλα, ο Αντώνης Κανάκης μαζί με τους συνεργάτες του. Στην αρχή λοιπόν ενός βίντεο που πρόβαλλαν, έδειξαν τον Παναγιώτη Πέτσα να αποκαλύπτει πως μετά το ριάλιτι θα ήθελε να γίνει ηθοποιός σε μια μεγάλη σειρά.

Ο Αντώνης Κανάκης λοιπόν, αφού έκανε το δικό του σχόλιο για το εν λόγω απόσπασμα, θέλησε να αναφερθεί στο ροζ βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο με παίκτες του ριάλιτι του ΣΚΑΙ. Το βίντεο αυτό δεν προβλήθηκε στον αέρα, όμως τεχνικοί του control room το τράβηξαν με το κινητό τους από τα μόνιτορ και το διέρρευσαν στο διαδίκτυο.

Το σχόλιο του Κανάκη για το ροζ βίντεο του Big Brother 2

«Καταρχήν Παναγιώτη όντως ο πήχη σου είναι πολύ ψηλά κάθε μέρα και το αποδεικνύεις αυτό κάθε στιγμή και μπράβο σου. Επίσης για σειρά δεν ξέρουμε, αλλά για ταινία ρεαλιστικού κινηματογράφου ή ντοκιμαντέρ ήδη έχεις κατακτήσει αυτόν τον στόχο. Η γιαγιά μου έλεγε πολύ συχνά "Θου κύριε" και ταιριάζει απόλυτα στην προκειμένη περίπτωση γιατί σε περίπτωση που δεν το πήρατε χαμπάρι, μετά το περσινό Big Brother, όπου είχαμε την παρότρυνση για βιασμό, εκείνες οι ομορφιές οι καταπληκτικές φέτος έσκασε ένα βίντεο.

Για να δούμε το δημοσίευμα που λέει "Το χυδαίο βίντεο μιας χυδαίας παραγωγής και δυο χυδαίων παικτών". Οι παίκτες δεν μας ενδιαφέρουν, ας μείνουμε στα προηγούμενα. Αυτό που έχει γίνει είναι..που αλλού θα φτάσουμε. Πως να το διασκεδάσεις αυτό το πράγμα; Όχι μόνο κάθονται στο κοντρόλ της παραγωγής και παρακολουθούν δυο ανθρώπους να κάνουν σeξ και γελάνε εις βάρους τους αλλά το διαρρέουν και στο διαδίκτυο. Το μόνο ελπιδοφόρο είναι ότι δεν το παρακολουθεί κανείς», είπε ο Αντώνης Κανάκης.

Κινούνται νομικά κατά της παραγωγής οι οικογένειες των παικτών για το ροζ βίντεο;

Οι άνθρωποι του σταθμού έκαναν τα πάντα προκειμένου να βρουν ποιος κρύβεται πίσω από αυτή τη διαρροή και τα κατάφεραν. Το ζήτημα έχει ήδη πάρει τη νομική οδό, ενώ την ίδια στιγμή οι χρήστες του Twitter έχουν ξεσπάσει για αυτή την δημοσιοποίηση των προσωπικών στιγμών, ενώ έχουν πάρει ξεκάθαρα το μέρος των εμπλεκόμενων παικτών.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, οι οικογένειες των δύο παικτών αναμένεται να κινηθούν νομικού εναντίον της παραγωγής. Το κανάλι ωστόσο από τη μεριά του, θέλει να λυθεί το θέμα εξωδικαστικά.

Αυτό είναι το ροζ βίντεο που κυκλοφόρησαν από το control room του Big Brother 2