«Μιλάει όπως η Ελένη Μενεγάκη» - O Λιάγκας "άδειασε" την Μαλέσκου στον αέρα του Πρωινού

«Γι΄αυτό της έβγαλαν το προσωνύμιο η Μενεγάκη της Κρήτης»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Μιλάει όπως η Ελένη Μενεγάκη» - O Λιάγκας

Το πρωί της Πέμπτης (25/11) ο Γιώργος Λιάγκας και η ομάδα του Πρωινού θέλησαν να σχολιάσουν τις δηλώσεις που έκανε η Ιωάννα Μαλέσκου σε γνωστή ιστοσελίδα, με τον παρουσιαστή να μη διστάζει να την "αδειάσει" λέγοντας πως μιλάει σαν την Ελένη Μενεγάκη.

Μετά λοιπόν από τα "καρφιά" του Βαγγέλη Περρή για την Ιωάννα Μαλέσου στην πιο πρόσφατη συνέντευξή του, σειρά πήρε και ο Γιώργος Λιάγκας.

Το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα για την Ιωάννα Μαλέσκου

«Το πρόβλημα δεν είναι αν μιλάει ή δεν μιλάει καλά ελληνικά, το πρόβλημα είναι ότι αν δεν την δεις και την ακούσεις μόνο, μιλάει όπως μιλάει η Ελένη Μενεγάκη απλώς με λίγο πιο δύσκολες λέξεις. Είναι ξεκάθαρο!

Αν έκλεινα τα μάτια είναι σαν να μιλάει η Ελένη με λίγο πιο σύνθετες λέξεις. Γι’ αυτό ακριβώς της έβγαλαν το προσωνύμιο η Μενεγάκη της Κρήτης», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Η φαρμακερή ατάκα του Λιάγκα για τη Μαλέσκου - «Όταν είναι ερωτευμένος ο άνθρωπος ξεμωραίνεται»

Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό το πρωί της Παρασκευής (19/11) και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Δανιά και με αφορμή τις δηλώσεις της, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να κάνει ένα ιδιαίτερο και φαρμακερό σχόλιο.

«Είμαι καλά. Δεν θέλω να βάζω ούτε τίτλους ούτε ταμπέλες, γιατί έχουμε καεί γενικότερα από τις ετικέτες, από τους τίτλους αυτού του τύπου. Εμένα μου αρέσει να βλέπω ανθρώπους να είναι καλά και ζευγάρια να είναι καλά», είπε από τη μεριά της η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Όταν είναι ερωτευμένος ο άνθρωπος ξεμωραίνεται. Εννοώ αυτό που είπα. Αν ήμουν η Ιωάννα Μαλέσκου κι εγώ θα τραγουδούσα», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.