Ανακοινώθηκε ο χωρισμός στην εκπομπή «Ποιος Είναι Πρωινιάτικα»

«Με έπιασε η καρδιά μου»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ανακοινώθηκε ο χωρισμός στην εκπομπή «Ποιος Είναι Πρωινιάτικα»

Η Μπέτυ Μαγγίρα φιλοξένησε το πρωί της Πέμπτης (25/11) στην εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα (δείτε εδώ τις τελευταίες εξελίξεις με το πρότζεκτ) τη Ρέα Τουτουνζή, η οποία ανακοίνωσε πως εδώ και ενάμιση χρόνο έχει χωρίσει, αφήνοντας την παρουσιάστρια σε σοκ καθώς δεν γνώριζε τίποτα.

Η Μπέτυ Μαγγίρα ρώτησε τη Ρέα Τουτουνζή πώς πάει ο έγγαμος βίος και κάπου εκεί της είπε ότι έχει χωρίσει εδώ και ενάμησι χρόνο.

Η παρουσιάστρια έμεινε και της απάντησε: «Τι; Αλήθεια; Είναι γνωστό και δεν το ξέρω εγώ… με έπιασε η καρδιά μου τώρα».

Οι δηλώσεις της Ρέας Τουτουνζή για τον χωρισμό της στο Ποιος είναι Πρωινιάτικα

«Δεν είναι γνωστό, τώρα το λέω αλλά με ξέρεις εγώ δεν μιλάω για αυτά. Είναι όλα καλά όμως, μια χαρά. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις, εντάξει… έκανε τον κύκλο της, μας τελείωσε αλλά εντάξει υπάρχει αγάπη, μεγάλος σεβασμός, περάσαμε πολλά χρόνια μαζί και η ζωή συνεχίζεται. Πάμε για καινούργια πράγματα», είπε χαρακτηριστικά η Ρέα Τουτουτζή.

Λίγα λόγια για τη Ρέα Τουτουνζή

Η Ρέα Τουτουνζή έχει γεννηθεί στις 18 Μαΐου και είναι μοντέλο. Το 1994 πήρε μέρος στα καλλιστεία του ANT1 και κέρδισε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς.

Περπάτησε σε πολλές πασαρέλες, όμως έκανε και καριέρα ως ηθοποιός συμμετέχοντας σε τηλεοπτικές σειρές αλλά και μια κινηματογραφική ταινία.

Το 2000 πρωταγωνίστησε μαζί με τον Νίκο Κουρή στην ταινία Beautiful people. Τη σεζόν 2003-2004 πρωταγωνίστησε στη σειρά του Mega “Αν θυμηθείς τ’ όνειρό μου” σε σκηνοθεσία του Βασίλη Ντούρου. Ο ρόλος που υποδύθηκε ήταν η Ασπασία.

Το 2006 συμμετείχε στην τηλεοπτική σειρά Το κόκκινο δωμάτιο του MEGA στο επεισόδιο “Σουίτα γενεθλίων”.