Το πρωτοσέλιδο για Βανδή - Μπισμπίκη που εξόργισε τον Γιώργο Παπαδάκη: «Τι ενδιαφέρον έχει;»

«Έχουν μπερδέψει την ενημέρωση με την ψυχαγωγία»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Το πρωτοσέλιδο για Βανδή - Μπισμπίκη που εξόργισε τον Γιώργο Παπαδάκη: «Τι ενδιαφέρον έχει;»

Μέσα από τη σημερινή (25/11) εκπομπή του, ο Γιώργος Παπαδάκης θέλησε να σχολιάσει ένα πρωτοσέλιδο που έθιγε την πρώτη κοινή εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη (δείτε εδώ αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό).

Το θέμα αυτό απασχόλησε πολύ κόσμο και ο παρουσιαστής εξήγησε πως κανονικά κανένας δε θα έπρεπε να ασχολείται τόσο πολύ με το τι κάνουν στην προσωπική τους ζωή, μιας και είναι ερωτευμένοι και περνάνε καλά, κάτι που κανονικά δε θα έπρεπε να αφορά κανέναν.

Το οργισμένο σχόλιο του Γιώργου Παπαδάκη για τη σχέση Βανδή - Μπισμπίκη

«Τι ενδιαφέρον έχει η προσωπική ζωή της Δέσποινας και του κύριου Μπισμπίκη; Δέσποινα γιατί την ξέρω, είναι φίλη μου. Αφήστε τους. Τι ενδιαφέρον έχει η προσωπική ζωή τους; Έχουν μπερδέψει την ενημέρωση με την ψυχαγωγία. Ρε άσε τον Μπισμπίκη ήσυχο, ερωτευμένοι άνθρωποι», είπε εμφανώς ενοχλημένος ο παρουσιαστής.

«Ένα χρόνο με κεράτωνε με τον Μπισμπίκη!» - Σκάνδαλο για τον χωρισμό Βανδή και Ντέμη Νικολαΐδη

ΗΔέσποινα Βανδή και ο πρώην ποδοσφαιριστής, Ντέμης Νικολαΐδης, αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους μετά από 18 χρόνια γάμου και σχεδόν 21 χρόνια κοινής πορείας. Η τραγουδίστρια τον τελευταίο καιρό έχει βρει την ευτυχία στο πρόσωπο του Βασίλη Μπισμπίκη, με τον οποίο μάλιστα πρόσφατα έκαναν και την πρώτη δημόσια κοινή τους εμφάνιση.

Όπως φαίνεται όμως το ειδύλλιο μεταξύ τους δεν είναι καινούργιο. Το περιοδικό «Yes» σε ένα ομολογουμένως… προκλητικό εξώφυλλο αναφέρει ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής και νυν σχολιαστής στη συνδρομητική τηλεόραση σχολίασε όταν έγινε γνωστή η σχέση της Δέσποινας Βανδή ότι η τραγουδίστρια είναι μαζί με τον ηθοποιό πάνω από έναν χρόνο!

Δείτε εδώ την συνέχεια του ρεπορτάζ