"Όλοι μέσα μας κρύβουμε φοβίες" - Τα συγκλονιστικά λόγια της Μενεγάκη για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών

"Φαίνεται ένας άνθρωπος που υποφέρει και κακοποιείται"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Η Διεθνής Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών (δείτε εδώ το συγκλονιστικό βίντεο της Lacta) είναι σήμερα, 25 Νοεμβρίου για αυτό και η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στο εν λόγω θέμα στην σημερινή της (25/11) εκπομπή.

Οι δηλώσεις της Μενεγάκη για την Βία κατά των Γυναικών

«Κάποιες ιστορίες φτάνουν σε τέτοια καταστάσεις που δεν είναι μόνο ταινίες, είναι μία πραγματικότητα. Δεν θέλω να φανώ επειδή εγώ στη ζωή μου δεν το αντιμετωπίζω να πω εύκολα σε μία γυναίκα «μα γιατί δεν μιλάς», γιατί κατανοώ τον φόβο.

Όλοι μέσα μας κρύβουμε κάποιες φοβίες για συγκεκριμένα πράγματα που μπορεί σε κάποιον να φαίνεται πολύ απλό, πρέπει όμως να βρούμε τη δύναμη και να μην πιστεύουμε αυτό που έχουμε πιστέψει μία, το έχουμε πιστέψει δύο και έχουμε δει ότι δεν αλλάζει γιατί κάποια πράγματα δεν αλλάζουν γιατί αυτά φαίνονται και συνήθως από την αρχή» ειπε η παρουσιάστρια.

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου συμπλήρωσε με την σειρά της: «Πρέπει να σταματήσουμε να γράφουμε έγκλημα πάθους… και να λέμε τη σκότωσε επειδή την λάτρευε, είναι γυναικοκτονία…»

Τέλος, η Ελένη πρόσθεσε: «Καταλαβαίνω τι σημαίνει ο άνθρωπος να φοβάται... Φαίνεται ένας άνθρωπος που υποφέρει και κακοποιείται, αν είναι στον περίγυρό μας…».

Λίγους και καλούς - Πόσους και ποιους ακολουθεί η Ελένη Μενεγάκη στο instagram

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να διατηρεί ένα από τα πιο δυνατά προφίλ στα social media και συγκεκριμένα στο instagram αφού έχει πάνω από 1.000.000 followers αλλά εκείνη... ακολουθεί μόνο 69 συγκεκριμένα άτομα τα οποία και βρήκε το Youweekly.gr!

Άξιο να σημειωθεί είναι πως από τους διαδικτυακούς της φίλους λείπουν... αρκετά ονόματα που δεν περιμέναμε!

Ελένη Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη instagram

Ελένη Μενεγάκη followers

Ελένη Μενεγάκη διαδικτυακούς φίλους

Ελένη Μενεγάκη φίλοι

Ελένη Μενεγάκη mega

Ελένη Μενεγάκη εκπομπή

Ελένη Μενεγάκη παρουσιάστρια