Ιωάννα Τούνη: Ξέσπασε σε κλάματα μετά τα Madwalk - Τι συνέβη

Το βίντεο που δημοσίευσε στα social media

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ιωάννα Τούνη: Ξέσπασε σε κλάματα μετά τα Madwalk - Τι συνέβη

Για πρώτη φορά στα MadWalk 2021 που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη (23/11) συμμετείχε η Ιωάννα Τούνη. Η γνωστή Θεσσαλονικιά, ωστόσο, μετά το τέλος της βραδιάς, ξέσπασε σε κλάματα.

Η Ιωάννα έδειξε τη νέα της συλλογή από την εταιρεία ρούχων που διατηρεί με την κολλητή της Στέλα Πάσσαρη και τραγούδησε στην πασαρέλα μαζί με την Έλενα Τσαγκρινού. Η χαρά αλλά και η συγκίνησή της ήταν απερίγραπτη για αυτό και λίγες ώρες αργότερα δημοσίευσε ένα βίντεο, προκειμένου να εκφράσει την ευγωμοσύνη της, μη καταφέροντας μάλισταν να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Θέλω να πω σε όλους εσάς που βλέπετε αυτό εδώ το post, να κυνηγάτε τα όνειρα σας! Ό,τι και αν σας πουν, όσο δύσκολες εποχές και αν διανύουμε, με σκληρή δουλειά και πολλή διάθεση μπορείς να καταφέρεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Σταματήστε να ασχολείστε με άλλους & ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και πράγματα που σας γεμίζουν ουσιαστικά!

Η ζωή είναι μικρή και είναι κρίμα να βάζουμε σε σύγκριση τον εαυτό μας με άλλους και να στεναχωριόμαστε για όλα όσα «δεν έχουμε», ενώ ο μόνος τρόπος να τα κερδίσουμε είναι απλά να προσπαθήσουμε! Ξανά και ξανά! Όσο χρειαστεί μέχρι να πετύχουμε τους στόχους μας!

Και αν δεν σου λέει και πολλά η συμβουλή της j.touni ως influencer, ελπίζω να σου λέει η συμβουλή της Ιωάννας, που μαζί με την κολλητή της στην ηλικία των είκοσι τριών, αποφάσισε -με σχεδόν μηδαμινό budget- να ρισκάρει φτιάχνοντας την δική της εταιρία με ρούχα! Ακολούθησα το τρελό όνειρο μου … και ας είχα σπουδάσει κάτι εντελώς άσχετο!!!

Πρώτη χρονιά συμμετείχαμε λοιπόν στα @madwalk ως χορηγοί, κάνοντας πασαρέλα & party μαζί με όλους τους φίλους μας από Θεσσαλονίκη!» έγραψε η Ιωάννα Τούνη στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το βίντεο της Τούνη μετά τα MadWalk 2021

«Υπάρχουν φορές που νιώθω αδικημένη...» - Η απάντηση της Ιωάννας Τούνη στη Ναταλία Γερμανού

Στο περιθώριο των Madwalk, η Ιωάννα Τούνη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σπόντα που πέταξε για εκείνη η Ναταλία Γερμανού μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε με τον καυγά της στο αεροδρόμιο.

«Υπάρχουν φορές που και εγώ ξεσπάω σε κλάματα και νιώθω αδικημένη. Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ αυθόρμητος άνθρωπος. Κάνω το εξής λάθος… Μιλάω στο Instagram μου, όπως μιλούσα όταν είχα 5000 ακολούθους και όπως μιλάω στην παρέα μου. Είμαι υπέρ του δέοντος αυθόρμητη και το πληρώνω. Όλα έχουν ένα τίμημα.

Η Ναταλία Γερμανού μίλησε πολύ ορθά και η άποψη της ήταν τοποθετημένη σωστά. Όντως χειρίζομαι λάθος τα social media, από την άποψη ότι έχω στο μυαλό μου ότι είμαι η Ιωάννα και είναι όλα κουλ», είπε χαρακτηριστικά.