Δευτέρα, 06 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Big Brother 2: Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για τα ροζ βίντεο

"Αποτυπώθηκε και αποκτήθηκε αθέμιτα"

Big Brother 2: Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για τα ροζ βίντεο
News 25.11.2021 20:37
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Σε μια επίσημη αακοίνωση προχώρησε ο ΣΚΑΪ αναφορικά με τα ροζ βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει αυτές τις μέρες με παίκτες του Big Brother 2 και έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για τα ροζ βίντεο του Big Brother 2

«Με αφορμή άρθρα, αναρτήσεις και σχόλια, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο, σχετικά με το τηλεοπτικό πρόγραμμα Big Brother, διευκρινίζονται τα εξής:

Το οπτικοακουστικό υλικό που φέρεται να αφορά στο πρόγραμμα Big Brother δεν προέρχεται ούτε προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Αποτυπώθηκε και αποκτήθηκε αθέμιτα και στη συνέχεια διέρρευσε (πιθανότατα κατόπιν περαιτέρω επεξεργασίας) στο διαδίκτυο και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χωρίς καμία δική μας γνώση, ευθύνη ή εμπλοκή.

Ο ΣΚΑΪ έχει εκκινήσει νομικές ενέργειες κατά παντός υπευθύνου, αλλά και εναντίον αυτών που, αναπαράγοντας και διακινώντας περαιτέρω το παρανόμως κτηθέν υλικό, έχουν επιλέξει να επωφεληθούν σε βάρος τρίτων ή να αποκτήσουν δημόσιο λόγο, εμφανιζόμενοι δήθεν ως ηθικοί κήνσορες».

Big Brother 2 επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για τα ροζ βίντε

Κινούνται νομικά κατά της παραγωγής οι οικογένειες των παικτών για το ροζ βίντεο;

Μεγάλη αναστάτωση έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες με το Big Brother καθώς έγινε γνωστό ότι διέρρευσε βίντεο με ιδιαίτερες στιγμές παικτών από ανθρώπους της παραγωγής. Η παραγωγή εντόπισε τον άνθρωπο που έκανε τη διαρροή ωστόσο η ιστορία δεν σταματάει εκεί.

Τα βίντεο αυτά τραβήχτηκαν από το control room και συγκεκριμένα από τα κινητά των ανθρώπων της παραγωγής, ενώ στη συνέχεια το υλικό διέρρευσε στο διαδίκτυο, εκθέτοντας τις προσωπικές στιγμές των παικτών.

Οι άνθρωποι του σταθμού έκαναν τα πάντα προκειμένου να βρουν ποιος κρύβεται πίσω από αυτή τη διαρροή και τα κατάφεραν. Το ζήτημα έχει ήδη πάρει τη νομική οδό, ενώ την ίδια στιγμή οι χρήστες του Twitter έχουν ξεσπάσει για αυτή την δημοσιοποίηση των προσωπικών στιγμών, ενώ έχουν πάρει ξεκάθαρα το μέρος των εμπλεκόμενων παικτών.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, οι οικογένειες των δύο παικτών αναμένεται να κινηθούν νομικού εναντίον της παραγωγής. Το κανάλι ωστόσο από τη μεριά του, θέλει να λυθεί το θέμα εξωδικαστικά.

Αυτό είναι το ροζ βίντεο που κυκλοφόρησαν από το control room του Big Brother 2

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η αναφορά του Αντώνη Κανάκη στο ροζ βίντεο του Big Brother 2 - «Κάθονται στο κοντρόλ παρακολουθούν να κάνουν έρωτα και...»

Big Brother Spoiler: Αυτός είναι ο νικητής που θα πάρει τα 100.000 ευρώ

Share