Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Συγκλονίζει ο Toquel: «Ο πατέρας μου έπαιζε τζόγο και χτυπούσε τη μητέρα μου»

«Έχει φάει ξύλο, δεν είναι ψέμα, πολύ ξύλο»

Συγκλονίζει ο Toquel:  «Ο πατέρας μου έπαιζε τζόγο και χτυπούσε τη μητέρα μου»
News 26.11.2021 07:51
Από Ίρις Βίλα

Ο Σταύρος Θεοδωράκης μέσα από την εκπομπή του ALPHA «Πρωταγωνιστές» βρέθηκε με τον γνωστό τράπερ Toquel όπου είδαμε στο επεισόδιο της Πέμπτης 25/11.

Μάλιστα, ο νεαρός τράπερ προχώρησε σε ένα ειλικρινές άνοιγμα ψυχής μιλώντας για τον πατέρα του. Ωστόσο τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε στην πρεμιέρα δεν είναι καθόλου ικανοποιητικά.

Οι δηλώσεις του Toquel

«Στην Ελλάδα είμαι 25 χρόνια, από 9 μηνών που ήρθα από το Τεπελένι της Αλβανίας στην πλάτη του πατέρα και της μάνας μου. Παράνομα ήταν γιατί φτιάξαμε χαρτιά ψεύτικα. Ήμασταν παράτυποι όμως, όχι παράνομοι, Ο πατέρας μου ήταν ο man για όλα, που λέμε.

Σου έκανε υδραυλικά, ηλεκτρολογικά, μερεμέτια και η μάνα μου ήταν καθαρίστρια. Μέχρι ένα σημείο τα παιδικά μου χρόνια ήταν ωραία. Με το που πήγα στο δημοτικό ξεκίνησαν τα προβλήματα. Φασαρίες μέσα στο σπίτι, ο πατέρας μου ήταν αγρίκος και η μάνα μου αρρώστησε. Δεν έπινε ο πατέρας μου αλλά έπαιζε τζόγο».

«Έπαιζε πολύ. Την κακοποιούσε την μάνα μου. Έχει φάει ξύλο, δεν είναι ψέμα, πολύ ξύλο. Συχνό φαινόμενο στις μέρες μας. Ξέρω και άλλους που το κάνουν. Από την Αλβανία, από την Βουλγαρία, από την Ρουμανία, από την Ελλάδα, από όπου θες. Πολλοί πατεράδες έχουν τα δικά τους θέματα, τα δικά τους ψυχολογικά και ξεσπάνε στη γυναίκα.».

Λίγα λόγια για τον Toquel

O Κλαούντιο Δέσπο (αλβανικά: Klaudjo Dhespo‎, όπου γεννήθηκε στο Τεπελένι, στις 6 Δεκεμβρίου του 1994,είναι γνωστός με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Toquel.

Είναι Έλληνας ράπερ αλβανικής καταγωγής. Ο ίδιος 'ηρθε στην Ελλάδα με την μητέρα του και τα δύο αδέλφια του στην ηλικία του ενός έτους.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πρωταγωνιστές: Πρεμιέρα για την νέα εκπομπή του ALPHA

Πρωταγωνιστές: Η αντίδραση και τα πρώτα λόγια της Έφης όταν η αστυνομία πήγε στο σπίτι της

Share