Βγαλμένο από χριστουγεννιάτικη ταινία - Στόλισαν το σπίτι τους η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης

Τα πρώτα Χριστούγεννα με την κόρη τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βγαλμένο από χριστουγεννιάτικη ταινία - Στόλισαν το σπίτι τους η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης

Μετά το 10 με τόνο που δώσαμε στο χριστουγεννιάτικο δέντρο του ζεύγους Χατζίδου - Παύλου (δείτε το εδώ), η Μαρία Ηλιάκη παίρνει εξίσου άριστα για τον στολισμό στο σπίτι της!

Η παρουσιάστρια του Mega στόλισε το σαλόνι του σπιτιού της κάνοντας τα αποκαλυπτήρια μέσα από τα βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό της στο instagram, δείχνοντας τα αγαπημένα της στολίδια.

Η ανάρτηση της Μαρίας Ηλιάκη

Να υπενθυμίσουμε πως είναι τα πρώτα Χριστούγεννα με την κόρη τους και τα τελευταία χωρίς... στεφάνι!

Λεπτομέρειες για το νυφικό της Μαρίας Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη μοιράζεται τη νέα της πραγματικότητα που περιλαμβάνει τη μητρότητα, την συντροφική ζωή αλλά και ένα επαγγελματικό ξεκίνημα. Λίγο καιρό μετά την πρεμιέρα της στο πλευρό της Κατερίνας Καραβάτου στο «Τι λες τώρα!» αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τη γέννηση της κόρης της αλλά και τα σχέδια για τον γάμο της με τον Στέλιο Μανουσάκη και τη βάφτιση της κόρης τους.

Κάπου διάβασα πως το καλοκαίρι παντρεύεστε με τον Στέλιο και κάνετε και βάφτιση μαζί.

Να σου πω κάτι; Με έχουν τρελάνει με αυτή την ερώτηση. Και επειδή κάτι πρέπει να απαντώ είπα πως θα τα κάνουμε όλα μαζί το καλοκαίρι. Δεν είναι κάτι που το έχουμε κανονίσει, αλλά το έχουμε συζητήσει. Έχουμε πει πως αν όλα είναι καλά και αν μπορούμε να καλέσουμε και λίγο κόσμο, θα θέλαμε να κάνουμε ένα ωραίο πάρτι με τους φίλους και τους δικούς μας.

Πάντως, δεν δίνεις την αίσθηση πως είσαι το κορίτσι που ονειρεύεται να βάλει το παραμυθένιο νυφικό.

Η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν με φαντάστηκα με νυφικό-υπερπαραγωγή. Τις προάλλες είδα... διαβάστε την συνέχεια στο okmag.gr