Mad Clip: Ανατριχιάζουν τα λόγια των φίλων του - «Μεγάλη απώλεια, τα καλύτερα παιδιά πεθαίνουν νέα»

«Αν όχι ο μεγαλύτερος, ήταν μεγάλος μάγκας»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Mad Clip: Ανατριχιάζουν τα λόγια των φίλων του  - «Μεγάλη απώλεια, τα  καλύτερα παιδιά πεθαίνουν νέα»

Η εκπομπή «Πρωταγωνιστές» με παρουσιαστή τον Σταύρο Θεοδωράκη, συνάντησε τους φίλους του γνωστού τράπερ. Mad Clip ον οποίος έφυγε από την ζωή τον περασμένο Αύγουστο έπειτα από τροχαίο που είχε στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Όπως θα δείτε παρακάτω η ατμόσφαιρα ήταν άκρως συγκινητική αφού οι τρεις φίλοι του προσπαθούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους, μιλώντας για τη μεγάλη απώλειά του.

Μάλιστα, ένας από τους πιο κοντινούς του φίλους όπου είχαν συνεργαστεί παλιότερα μίλησε. Πιο συγκεκριμένα ο Light ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Αν όχι ο μεγαλύτερος, ήταν μεγάλος μάγκας. Ντόμπρος, ξεκάθαρος, δεν παρίστανε ποτέ ότι ήταν κάποιος άλλος.

Δεν υπήρχε άνθρωπος να πει κακή κουβέντα για εκείνον, εκτός από τον χαζό τον TUS που κράζει μέχρι και τη μάνα του. Μεγάλη απώλεια. Υπήρχαν άλλοι που τους άξιζε πολύ περισσότερο. Χοντρό αυτό που λέω… Τα καλύτερα παιδιά πεθαίνουν νέα».

Οι δηλώσεις των φίλων για τον Mad Clip στους «Πρωταγωνιστές»

Κινείται νομικά η οικογένεια του Mad Clip για την φωτογραφία που διέρρευσε από το νεκροτομείο

Σάλος έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο καθώς κυκλοφόρησε μία φωτογραφία του Mad Clip μέσα από το νεκροτομείο. Το γεγονός αυτό σήκωσε θύελλα αντιδράσεων σε φίλους και συγγενείς του τράπερ.

Ο παππούς του μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και ξεκαθάρισε πως η οικογένειά του έχει αποφασίσει να κινηθεί νομικά.

«Είναι ντροπιαστικό, είναι απαράδεκτο, διότι ένα τρίτο πρόσωπο το οποίο δεν έχει καμία σχέση να τραβάει φωτογραφία και να τη δημοσιεύει. Με τι δικαίωμα; Οπωσδήποτε είναι προσβολή νεκρού. Ο δικηγόρος έχει επιληφθεί» τόνισε οργισμένος ο παππούς του Mad Clip στο Star.