"Κόλαφος" ο Γιώργος Τσαλίκης για Big Brother: «Θα ήθελα να διαγραφεί από τη ζωή μου όλη αυτή η φάση»

«Ήταν φρικαλέο, ό,τι χειρότερο έχω ζήσει»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Το βράδυ της Πέμπτης 26/11 ο Γιώργος Τσαλίκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Open «Ανοιχτά» όπου στο τιμόνι της παρουσίασης βρίσκεται η Αννίτα Πάνια. Ο γνωστός τραγουδιστής μεταξύ άλλων, μίλησε για τη δικαστική διαμάχη που έχει με τον ΣΚΑΪ αλλά και τι σκοπεύει να κάνει από εδώ και πέρα.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Τσαλίκη

«Δεν με ενόχλησε που δεν έκανα εκπομπή. Δεν το παίζω τσαμπουκάς. Αντέδρασα σε μια κακοποιητική συμπεριφορά. Είχα ένα συμβόλαιο και το πέταξαν στα σκουπίδια. Δεν μου είπαν τίποτα. Άκουγα δεξιά και αριστερά ότι θα το παρουσιάσει κάποιος άλλος και του έπαιρνα τηλέφωνο και εξαφανίστηκαν.

Από το κανάλι μου έλεγαν ότι μπορεί να μη γίνει το Big Brother. Απαγορεύεται να έχει υπογράψει ένα συμβόλαιο και κάποιος να το πετάει στα σκουπίδια και μετά να βγαίνεις να λες την αλήθεια και να τρως αγωγή. Είναι ανεπίτρεπτο.

Εγώ με Γκουντάρα και Κάκκαβα μανούριασα γιατί η πληροφόρηση μου ήταν ότι οι συγκεκριμένοι τύποι μίλαγαν στη διοίκηση του ΣΚΑΪ, για να πάρουν οι ίδιοι την εκπομπή. Δεν θεωρώ ότι το μεγέθυνα. Θέλω ο κόσμος να καταλάβει ότι λέω την αλήθεια. Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι ο μα@@κας πέθανε.

Δεν μου αρέσει το πρόγραμμα, ευτυχώς που δεν το έκανα τελικά. Κάποια στιγμή θα βρεθούμε με τον Γρηγόρη και θα μιλήσουμε και θα τα βρούμε. Είναι και σε μια δύσκολη φάση, τηλεοπτικά. Σαν παρουσιαστές μου αρέσουν.

Είναι πολύ κακό να μένουμε οι άνθρωποι με αρνητικά συναισθήματα. Όλοι μπορούμε να κάνουμε μια λάθος επιλογή. Όλα καλά όμως, όλα να λυθούν και όλα να πάνε καλά. Όλα γκουντ. Θα ήθελα να διαγραφεί από τη ζωή μου όλη αυτή η φάση».

"Δεν θέλω να τον βλέπω μπροστά μου" - Νέα "καρφιά" Τσαλική για Γκουντάρα και Κάκκαβα

Δίχως τέλος φαίνεται πως είναι η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Γιώργο Τσαλίκη και τον Γρηγόρη Γκουντάρα με τη Νάταλι Κάκκαβα.

Η Άννα Ζηρδέλη και η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα συνάντησε το ζευγάρι, ωστόσο κανείς από τους δύο δεν προχώρησαν σε κάποια δήλωση.

Ο Σπύρος Κεραμμύδας, από την άλλη, συνάντησε τον Γιώργο Τσαλίκη ο οποίος για ακόμη μια φορά εμφανίστηκε αρκετά ενοχλημένος, λίγο μετά το βίντεο που δημοσίευσε.

"Σε παρακαλώ πάρα πολύ. Αυτό που είπα, τι παραπάνω εξήγηση να δώσω; Σήμερα είχα επέτειο 12 χρόνων γάμου με τη Δώρα και κάθομαι και ασχολούμαι με μα@@@@ες. Έκανα ένα ξεκάθαρο στόρι, τι να εξηγώ πάλι; Είναι απαράδεκτες αυτές οι συμπεριφορές και είναι απαράδεκτο να μιλούν έτσι οι άνθρωποι. Σήμερα είδατε την πραγματική εικόνα δυο ανθρώπων. Αυτοί είναι» είπε ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος την ίδια στιγμή μίλησε και στον Γρηγόρη Μπάκα και το Πρωινό.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Προσπαθώ να κάνω ότι καλύτερο και στον Δήμο και στην δουλειά μου, ότι είπα ακριβώς δεν είμαστε τρελοί με βλέπεις για τρελό; Είμαι ένας άνθρωπος έντιμος, ο οποίος κάνω την δουλειά μου πάρα πολλά χρόνια θέλω να έχω πάρα πολύ κέφι, θετική ενέργεια, να νιώθω σαν παιδί, να χαμογελάω, να αγαπώ τους ανθρώπους. Όταν κάποιος σε προσβάλει όμως με αυτόν τον τρόπο και ψάχνεις να βρεις το δίκιο σου και σε βγάζει με ψυχολογικά προβλήματα και εμμονικό τι να πω.

Ντροπή θα πω τι άλλο να πω, να πάω να πω τα ψυχολογικά μου προβλήματα ένας άνθρωπος που έχει αδικηθεί κατάφορα και προσπαθεί και μάλιστα να αποφεύγει να μιλήσει για το θέμα. Άρα λοιπόν δεν επιδιώκω εγώ κάτι, όταν με προκαλούν και νιώθω ότι θίγομαι φυσικά και θα απαντήσω. Ντροπή τους. Είμαι ένας άνθρωπος που προσπαθώ να κάνω την δουλειά μου και όταν νιώθω ότι κάποιος με θίγει, πλέον είμαι σε μια ηλικία που το εκφράζω. Είναι ντροπή τους απλά, εγώ πραγματικά την είδα την συνέντευξη στο αυτοκίνητο και έμεινα άφωνος και νομίζω ότι και ο Γιώργος και η Φαίη ήρθαν σε δύσκολη θέση.

Γιατί ειδικά εκεί που έβγαλε ένα λογύδριο η κυρία και είπε ότι είναι μια μέρα, που όντως είναι μια μέρα δύσκολη για όλους μας, γιατί και εμείς έχουμε καρκινοπαθής στην οικογένεια και ξέρουμε την αγωνία, όταν μετά της ζήτησε η Φαίη να μιλήσει για το Big Brother δεν είχε πρόβλημα. Τι να πω τώρα εντάξει επίπεδο, τι να πω. Τώρα τι ερώτηση είναι αυτή αν θα καλέσω τον Γκουντάρα στην πρεμιέρα, όχι δεν θα τον καλέσω δεν θέλω να τον βλέπω μπροστά μου».