«Αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη» - Ο Λαζόπουλος διαψεύδει τις φήμες για την εμφάνιση Βανδή - Μπισμπίκη

"Άδειασε" τον Αντώνη Λιάρο για τους ισχυρισμούς του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη» - Ο Λαζόπουλος διαψεύδει τις φήμες για την εμφάνιση Βανδή - Μπισμπίκη

Η πρώτη κοινή εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη αποτελεί το θέμα συζήτησης αυτής της εβδομάδας (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες) και όπως είναι λογικό, έχουν ακουστεί πολλά τις τελευταίες μέρες γι΄αυτό το θέμα.

Ανάμεσα σε αυτούς που μίλησαν ήταν και ο Αντώνης Λιάρος, ο οποίος έδωσε όλο το παρασκήνιο της κοινής εμφάνισής τους. Ο Λάκης Λαζόπουλος, διαβάζοντας τις δηλώσεις του θέλησε να απαντήσει σε όσα είπε και να τον διαψεύσει.

«Επισκίασε όλα τα υπόλοιπα αλλά ευτυχώς λειτούργησε υπέρ των εγκαινίων. Το ξέραμε λίγες μέρες πριν όταν είχε ανταποκριθεί θετικά στην πρόσκληση. Η πρόταση έγινε στη Δέσποινα Βανδή.Ήξερα ότι είχε απαντήσει θετικά. Δεν ξέραμε αν θα έρθει ο Μπισμπίκης, Το φανταζόμασταν, το ελπίζαμε αλλά δεν το ξέραμε. Μας επιβεβαιώθηκε λίγη ώρα πριν έρθουν», είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Λιάρος.

Η απάντηση του Λάκη Λαζόπουλο στους ισχυρισμούς του Λιάρου για την εμφάνιση Βανδή - Μπισμπίκη

Ο Λάκης Λαζόπουλος επικοινώνησε με το The Toc και προσπάθησε να αποκαταστήσει την αλήθεια για την εμφάνιση του ζευγαριού, ενώ ζήτησε συγγνώμη από τον Βασίλη Μπισμπίκη για την παρεξήγηση.

«Έκπληκτος διάβασα την δήλωση του κ. Λιάρου ο οποίος εργάζεται στο τμήμα δημοσιογραφίας του Ομίλου D group, στον οποίο ανήκει και η Τεχνών 100. Ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν καλεσμένος στα εγκαίνια της σχολής Τεχνών 100 επειδή διδάσκει εδώ, επειδή είναι προσωπικός μου φίλος και επειδή εγώ ο ίδιος τον κάλεσα. Άλλωστε τις λίστες των καλεσμένων της σχολής τις επιμελήθηκα προσωπικά εγώ και οι συνεργάτες μου.

Καλεσμένη μου ήταν και η Δέσποινα Βανδή την οποία γνωρίζω και είναι φίλη μου πολλά χρόνια και προσωπικά γνώριζα και γνωρίζαμε ότι επρόκειτο να έρθουν μαζί.

Ο κ. Λιάρος προφανώς ήταν ανενημέρωτος, ήταν καθαρά θέμα της σχολής και των καλεσμένων της. Δεν είχε καμία γνώση, καμία δικαιοδοσία και ως εκ τούτου ανέφερε κάτι το οποίο δεν ισχύει. Προσωπικά αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγνώμη από τον Βασίλη που τόσο εκτιμώ και θαυμάζω, γι΄ αυτή την λάθος τοποθέτηση που έγινε εκ μέρους του κ. Λιάρου, νομίζω άθελά του».

Ευχάριστα νέα για Βανδή - Μπισμπίκη: Αναμένεται να ανακοινωθεί

Οι δυο τους αποτελούν το πιο «καυτό» ζευγάρι με όλα τα φώτα στραμμένα πάνω τους, ειδικά μετά την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους. Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης διανύουν την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους και δεν το κρύβουν πια.

Όλα ξεκίνησαν στα στούντιο ΚΑΠΑ, εκεί που ο ηθοποιός περνούσε μέρος της ημέρας του για τις «Άγριες Μέλισσες» όπου πρωταγωνιστούσε την περσινή σεζόν. Παρά τα πολύωρα γυρίσματα, ο ίδιος αφιέρωνε χρόνο για να συναντά την τραγουδίστρια που βρισκόταν σε διπλανό στούντιο για τις ανάγκες του «J2US».

Η αγάπη τους πλέον είναι τέτοια που σύμφωνα με δημοσίευμα γνωστού περιοδικού δεν αποκλείεται να... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr