Με λευκό στενό παντελόνι - Αποκλειστικές φωτογραφίες από την τελευταία εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου

Φοβερή εμφάνιση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με λευκό στενό παντελόνι - Αποκλειστικές φωτογραφίες από την τελευταία εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου

Οι celebrities ξεπέρασαν τους εαυτούς τους στις πρόβες των Madwalk με τις φαντασμαγορικές εμφανίσεις τους (δείτε εδώ φωτογραφίες), ωστόσο η αλήθεια είναι πως η Έλενα Παπαρίζου κατάφερε να κάνει τη διαφορά με το look που επέλεξε.

Συγκεκριμένα, η αγαπημένη τραγουδίστρια αποφάσισε να φορέσει ένα κατάλευκο outfit, με στενό λευκό παντελόνι, άσπρη μπλούζα και λευκό πανωφόρι με πούπουλα.

Η τραγουδίστρια προσέχει πολύ την εμφάνισή της και μάλιστα πρόσφατα, παραδέχθηκε πως έχει κάνει baby botox (δείτε εδώ τις δηλώσεις της).

Η εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου με λευκό outfit

Παπαρίζου λευκό outfit
Έλενα Παπαρίζου Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στις κάμερες η Έλενα Παπαρίζου - Τι συνέβη

Πρέσβειρα καλής θελήσεως της Unicef στην Ελλάδα έγινε η Έλενα Παπαρίζου. Η ανακοίνωση έγινε το απόγευμα της Τρίτης 16/11 σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε παρουσία δημοσιογράφων και εκπροσώπων του Γραφείου της UNICEF στην Ελλάδα - δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες - , ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδιού, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 20 Νοεμβρίου.

Ως Πρέσβειρα του διεθνούς Οργανισμού, η τραγουδίστρια θα συμβάλλει στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κόσμου για την προστασία των δικαιωμάτων των παιδιών στην Ελλάδα, και θα συνεισφέρει στο έργο της UNICEF ώστε να διασφαλιστεί ένα καλύτερο μέλλον για κάθε παιδί, νέα και νέο στη χώρα μέσα από την εφαρμογή στοχευμένων εθνικών προγραμμάτων και ενεργειών.

«Είναι μεγάλη μου τιμή και χαρά και περιμένω να δω πότε θα ξεκινήσουμε. Είναι μία από τις μεγαλύτερες ευθύνες της ζωής μου», δήλωσε μεταξύ άλλων και συνέχισε: «Ο σύζυγός μου είναι πολύ περήφανος. Ξέρει πόσο αγαπάω τα παιδιά. Έχω βρεθεί μπροστά σε περιστατικό βίας παιδιού και έχω δράσει».

Αναφορικά με το Masked Sing και αν θα βρεθεί στην κριτική επιτροπή, απάντησε: «Δεν θα είμαι, δεν έχω χρόνο και για άλλη εκπομπή».