Σκοτώθηκαν στο Πρωινό Χαϊκάλης και Σκορδά: «Γνωρίζεις τι σημαίνει άντρας παλαιάς κοπής;»

Ασύλληπτο περιστατικό στον αέρα της εκπομπής

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σκοτώθηκαν στο Πρωινό Χαϊκάλης και Σκορδά: «Γνωρίζεις τι σημαίνει άντρας παλαιάς κοπής;»

Ο Παύλος Χαϊκάλης πήρε την απόφαση να σταματήσει την καριέρα του στο θέατρο και το ανακοίνωσε εχθές (25/11) στην εκπομπή Super Κατερίνα. Το πρωί της Παρασκευής (26/11) επικοινώνησε με το Πρωινό και κατά τη διάρκεια της συζήτησης τσακώθηκε και με τη Φαίη Σκορδά.

Η Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε στην περιβόητη φράση του Παύλου Χαϊκάλη για τον "άνδρα παλαιάς κοπής", και κάπου εκεί ξεκίνησε ο καυγάς την με τον γνωστό ηθοποιό.

Ο καυγάς της Φαίης Σκορδά με τον Παύλο Χαϊκάλη στο Πρωινό

«Χωρίς να ξέρουν άνθρωποι μιλάνε, δικάζουν, έχουν βγάλει αποφάσεις… Όλο αυτό το πράγμα δεν μπορώ να το διαχειριστώ εγώ. Δεν έχω κανέναν λόγο να συνεχίσω όταν άνθρωποι βγαίνουν και μιλάνε για μένα με τόσες κακίες. Γιατί; Κατηγορούμαι για κάτι; Έχω πάει φυλακή; Έχω κάνει κάτι επιλήψιμο; Ξέρουν τι έχει συμβεί; Ανθρωποφαγία. Θέλουν αίμα. Δεν θα τους κάνω τη χάρη να πεθάνω», είπε ο Παύλος Χαϊκάλης.

  • Φ.Σ.: Αυτό που νομίζω ότι έκανε μεγάλη εντύπωση και σχολιάστηκε και ούτε σε εμένα άρεσε, ήταν το «άντρας παλαιάς κοπής».
  • Π.Χ.: Φαίη μου γνωρίζεις τι σημαίνει άντρας παλαιάς κοπής;
  • Φ.Σ.: Άρα όταν ακούει το «όχι» σταματάει. Είναι ωραίο να πείτε ότι στο πρώτο «όχι» πρέπει να σταματάμε.
  • Π.Χ.: Φαίη μου αφού δεν ξέρεις τα γεγονότα, ποιο όχι; Αφού δεν την ξέρετε την υπόθεση ρε παιδιά.
  • Φ.Σ.: Έχω μιλήσει με κορίτσια στην Κύπρο, αυτή την ώρα όμως δεν θα ανοίξουμε μια τέτοια κουβέντα.
  • Π.Χ.: Έχω δώσει 40 χρόνια συνεντεύξεις με τη θέση μου για τη γυναίκα. Αυτά τα ξεχάσατε.

«Μίλησα με τον Χαϊκάλη για την επιστροφή του, νιώθει παράξενα»

Ο Παύλος Χαϊκάλης πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην ενεργό δράση και έτσι σε λίγο καιρό θα τον δούμε στην παράσταση του Γιάννη Φλωρινιώτη. Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στην εκπομπή Πρωινό για το συγκεκριμένο θέμα και εξήγησε πως περίμενε πως κάποια στιγμή οι άνθρωποι που κατηγορήθηκαν θα επέστρεφαν στο σανίδι.

Ο ηθοποιός εξήγησε πως επικοινώνησε με τον Παύλο Χαϊκάλη μετά την ανακοίνωση της επιστροφής του και ο ίδιος του είπε πως αισθάνεται λίγο περίεργα.

«Δεν με εξέπληξε η επιστροφή του. Περίμενα ότι κάποια στιγμή θα κάνει κάποιος πρόταση σε αυτούς τους ανθρώπους να ξαναεμφανιστούν. Ο Παύλος δεν κατηγορείται για ποινικά αδικήματα, κατηγορείται για λάθος συμπεριφορές, εκτροπές, κτλ. Εξάλλου, ο ίδιος έχει δηλώσει συγγνώμη κι αγωνίζεται για να απαλειφθούν οι κατηγορίες.

Έχει δικαίωμα ως ηθοποιός να μπει σε μία δουλειά. Το ότι πάει στην Κύπρο και δεν έχει εμφανιστεί στην Ελλάδα αυτό κάτι δείχνει. Έχουμε μιλήσει με τον Παύλο Χαϊκάλη μετά την ανακοίνωση της επιστροφής του, νιώθει παράξενα. Ένας άνθρωπος που πρέπει να επιβιώσει, κάπου πρέπει να δουλεύει. Δε μπορεί να του απαγορευτεί η εργασία. Αλλιώς θα ζούμε σε κοινωνία ζούγκλας», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός.