«Καλό ταξίδι» - Η αποστομωτική απάντηση της Πιτσούλη για την αποχώρηση του Χαϊκάλη από το θέατρο

«Και καλή διαμονή»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Καλό ταξίδι» - Η αποστομωτική απάντηση της Πιτσούλη για την αποχώρηση του Χαϊκάλη από το θέατρο

Η απόφαση του Παύλου Χαϊκάλη να αποχωρήσει οριστικά από το θέατρο σήκωσε θύελλα αντιδράσεων στον καλλιτεχνικό χώρο. Ανάμεσα σε αυτούς που σχολίασαν τη συγκεκριμένη απόφαση ήταν και η Πηνελόπη Πιτσούλη, η οποία μάλιστα δε δίστασε να ειρωνευτεί τον ηθοποιό μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα,

«Στενοχωρήθηκε με αυτά που έγιναν αλλά πιστεύω ότι στο τέλος μπορεί να μην αποχωρήσει βλέποντας την αγάπη του κόσμου. Και εγώ να ήμουν στη θέση του το ίδιο θα έκανα», ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Φλωρινιώτης ο οποίος επίσης μίλησε στο Super Κατερίνα.

Το σχόλιο της Πηνελόπης Πιτσούλη για τον Παύλο Χαϊκάλη

«Καλό ταξίδι και καλή διαμονή. Τι του ήρθε αυτουνού; Αυτά τα πράγματα δεν είναι σοβαρά», είπε χαρακτηριστικά η αγαπημένη ηθοποιός.

Ο καυγάς της Φαίης Σκορδά με τον Παύλο Χαϊκαλη μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του

Ο Παύλος Χαϊκάλης πήρε την απόφαση να σταματήσει την καριέρα του στο θέατρο και το ανακοίνωσε εχθές (25/11) στην εκπομπή Super Κατερίνα. Το πρωί της Παρασκευής (26/11) επικοινώνησε με το Πρωινό και κατά τη διάρκεια της συζήτησης τσακώθηκε και με τη Φαίη Σκορδά.

Η Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε στην περιβόητη φράση του Παύλου Χαϊκάλη για τον "άνδρα παλαιάς κοπής", και κάπου εκεί ξεκίνησε ο καυγάς την με τον γνωστό ηθοποιό.

«Χωρίς να ξέρουν άνθρωποι μιλάνε, δικάζουν, έχουν βγάλει αποφάσεις… Όλο αυτό το πράγμα δεν μπορώ να το διαχειριστώ εγώ. Δεν έχω κανέναν λόγο να συνεχίσω όταν άνθρωποι βγαίνουν και μιλάνε για μένα με τόσες κακίες. Γιατί; Κατηγορούμαι για κάτι; Έχω πάει φυλακή; Έχω κάνει κάτι επιλήψιμο; Ξέρουν τι έχει συμβεί; Ανθρωποφαγία. Θέλουν αίμα. Δεν θα τους κάνω τη χάρη να πεθάνω», είπε ο Παύλος Χαϊκάλης.

  • Φ.Σ.: Αυτό που νομίζω ότι έκανε μεγάλη εντύπωση και σχολιάστηκε και ούτε σε εμένα άρεσε, ήταν το «άντρας παλαιάς κοπής».
  • Π.Χ.: Φαίη μου γνωρίζεις τι σημαίνει άντρας παλαιάς κοπής;
  • Φ.Σ.: Άρα όταν ακούει το «όχι» σταματάει. Είναι ωραίο να πείτε ότι στο πρώτο «όχι» πρέπει να σταματάμε.
  • Π.Χ.: Φαίη μου αφού δεν ξέρεις τα γεγονότα, ποιο όχι; Αφού δεν την ξέρετε την υπόθεση ρε παιδιά.
  • Φ.Σ.: Έχω μιλήσει με κορίτσια στην Κύπρο, αυτή την ώρα όμως δεν θα ανοίξουμε μια τέτοια κουβέντα.
  • Π.Χ.: Έχω δώσει 40 χρόνια συνεντεύξεις με τη θέση μου για τη γυναίκα. Αυτά τα ξεχάσατε.