Για λίγες ώρες μόνο - 40% κάτω το πιο must κόκκινο παλτό του Zara

Τιμές Black Friday που ισχύουν μέχρι και σήμερα (26/11)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Για λίγες ώρες μόνο - 40% κάτω το πιο must κόκκινο παλτό του Zara

Με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε στο online store της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων Zara, εντοπίσαμε για εσένα το πιο στιλάτο κόκκινο παλτό, το οποίο δε θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να λείπει από τη συλλογή σου φέτος το χειμώνα.

Όπως σε έχουμε ήδη ενημερώσει, οι εκπτώσεις στα Zara είναι τουλάχιστον συγκλονιστικές (δείτε εδώ αναλυτικά) και έτσι ήρθε η ώρα να ανανεώσετε τη χειμερινή συλλογή σας με τα πιο ξεχωριστά κομμάτια που κυκλοφορούν στην αγορά.

Το παλτό από τα Zara που πρέπει να αγοράσεις

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα ρούχο που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δε θα μπορείς να αποφασίσεις τι να φορέσεις.

Μάλιστα καλό θα ήταν να βιαστείς καθώς η έκπτωση ισχύει για σήμερα που είναι και μέρα Black Friday!

  • ΜΕΣΑΤΟ ΠΑΛΤΟ ΑΠΟ ΣΥΜΜΕΙΚΤΟ ΥΦΑΣΜΑ ΜΕ ΜΑΛΛΙ
  • ΓΙΑΚΑΣ ΜΕ ΠΕΤΟ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥ ΜΑΝΙΚΙ. ΤΣΕΠΕΣ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ ΜΠΡΟΣΤΑ
  • ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΜΕ ΣΚΙΣΙΜΟ ΠΙΣΩ.
  • ΣΤΑΥΡΩΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΚΟΥΜΠΙΑ
  • Τιμή: 59,97€ (με την έκπτωση)

Zara κόκκινο παλτό

Φόρα το παλτό σου με αυτό το πουλόβερ σε μία κρύα μέρα

Τα Zara δεν έχουν συγκλονιστικές τιμές μόνο στα εκπτωτικά τους! Στην κατηγορία με τα μη εκπτωτικά επίσης θα βρείτε ρούχα σε πολύ προσιτές τιμές. Από φορέματα και παντελόνια μέχρι και μπλούζες. Όπως για παράδειγμα αυτό το πουλόβερ που εντοπίσαμε το οποίο κοστίζει μόλις 12,95 ευρώ.

Πρόκειται για το πουλόβερ με στρογγυλή λαιμόκοψη και μακρύ μανίκι. Το κάτω μέρος του έχει ανοίγματα στα πλάγια. Επίσης, έχει τελειώματα σε ύφανση ριπ. Βγαίνει σε χρώμα γκρι ανθρακί, μαύρο, κόκκινο, πράσινο, γκρι σταχτί, μπλε ριγέ, εκρού, μπλε - πράσινο και καμηλό σκούρο.

Μπορεί να το φορέσεις άνετα στη δουλειά, στον καφέ και γενικά στην καθημερινότητα σου. Συνδύασε το αν θέλεις και για πιο στιλάτες εμφανίσεις φορώντας από πάνω αυτό το συγκλονιστικό μπλέιζερ.

  • 12,95 EUR
  • Χρώμα Γκρι ανθρακί | 1509/015

Πουλόβερ στα Zara με 12,95

TAGS