ΑΝΤ1: Οριστικός τέλος στις 2 Δεκεμβρίου - Ανακοινώθηκε

Ποιο πρόγραμμα ρίχνει αυλαία;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
ΑΝΤ1: Οριστικός τέλος στις 2 Δεκεμβρίου - Ανακοινώθηκε

Το πρώτο μέρος της τηλεοπτικής σεζόν φτάνει σιγά σιγά προς το τέλος του και έτσι, τα προγράμματα έχουν ήδη ξεκινήσει την αντίστροφη μέτρηση ενώ μερικά, όπως το Top Chef, έχουν ρίξει αυλαία. Κάπου εδώ λοιπόν έφτασε και η ώρα ενός προγράμματος του ΑΝΤ1 να μας αποχαιρετήσει.

Το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 που ρίχνει αυλαία

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει λοιπόν, στις 2 Δεκεμβρίου, θα παρακολουθήσουμε τον τελικό του μαγειρικού show, Game of Chefs, το οποίο αποτέλεσε μία μεγάλη αλλαγή για το πρόγραμμα του σταθμού. Στην κριτική επιτροπή είδαμε τον Άγγελο Λάντο, τον Βασίλη Μουρατίδη και τον Άνταμ Κοντοβά, ενώ την παρουσίαση ανέλαβε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Μπορεί αρχικά το συγκεκριμένο πρότζεκτ να θεωρήθηκε ο "αντικαταστάτης" του MasterChef, ωστόσο η αλήθεια είναι πως τα νούμερα τηλεθέασης κινήθηκαν σε χαμηλά ποσοστά σε όλη τη διάρκεια προβολής τους.

Λίγες μέρες μετά την ολοκλήρωση του Game of Chefs και συγκεκριμένα στις 6 Δεκεμβρίου, θα δούμε την πρεμιέρα της Φάρμας στον ΑΝΤ1, στις 21:00.

Πατέρας για πρώτη φορά ο Άνταμ Κοντοβάς του Game of Chefs - Η πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου

Πατέρας για πρώτη φορά έγινε ο Άνταμ Κοντοβάς, λίγους μήνες μετά τον ρομαντικό γάμο του στην όμορφη Σαντορίνη. Η σύζυγός του Άντζελα Μαριδάκη, έφερε στον κόσμο την κορούλα τους.

Το γεγονός έκανε γνωστό ο ίδιος ο σεφ, αναρτώντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία της νεογέννητης κορούλας του, αλλά και μια φωτογραφία από το εξιτήριο που πήρε η γυναίκα του.

Πατέρας για πρώτη φορά ο Άνταμ Κοντοβάς

Συγκεκριμένα, η αγαπημένη του Άντζελα Μαριδάκη, γέννησε πριν μια εβδομάδα περίπου, ενώ πριν τρεις ημέρες πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο και επέστρεψε σπίτι τους.