Γιάννης Καλλιάνος: Στόλισε δέντρο μαζί με τον γιο του - Η τρυφερή φωτογραφία από το σαλόνι τους

Το υπέροχο στιγμιότυπο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γιάννης Καλλιάνος: Στόλισε δέντρο μαζί με τον γιο του - Η τρυφερή φωτογραφία από το σαλόνι τους

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, o Γιάννης Καλλιάνος θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους μία πολύ τρυφερή φωτογραφία στην οποία ποζάρει με τον γιο του μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Μάλιστα, στην ανάρτησή του αυτή, ο Γιάννης Καλλιάνος θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για τα υπέροχα μηνύματα που του στέλνουν για την περιπέτεια των γονιών του με τον κορωνοϊό.

Η ανάρτηση του Γιάννη Καλλιάνου με τον γιο του

«Τις τελευταίες πινελιές του φετινού μας Χριστουγεννιάτικου δέντρου τις βάλαμε μαζί με το γιο μου. Μου υποσχέθηκε ότι, πρώτα ο Θεός, του χρόνου, θα μου δίνει αυτός τις μπάλες για να το στολίσουμε.

Φτιάξαμε ένα υπέροχο δέντρο φέτος, γεμάτο φωτάκια, λουλούδια και πολύχρωμες μπάλες. Βάλαμε τα δυνατά μας μαζί με τη γυναίκα μου, ώστε όταν με το καλό επιστρέψουν οι γονείς μου από το νοσοκομείο, να το δουν και να νιώσουν λιγάκι τις γιορτές.

Και του χρόνου, με υγεία πάνω απ' όλα, αυτό είναι το σημαντικότερο. Όλα τα άλλα έρχονται σε δεύτερη και τρίτη μοίρα.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τις χιλιάδες μηνυμάτων συμπαράστασης σε ότι αφορά στην περιπέτεια που περνούν οι γονείς μου. Δεν έχω λόγια, μου δίνετε δύναμη...», έγραψε χαρακτηριστικά ο γνωστός μετεωρολόγος.

Οι τελευταίες εξελίξει με την υγεία των γονιών του

Ο Γιάννης Καλλιάνος μίλησε το απόγευμα της Τρίτης (23/11) στην εκπομπή Live News και αναφέρθηε στην κατάσταση της υγείας των γονιών του, οι οποίοι βρίσκονται στο νοσοκομείο με κορωνοϊό.

Την ίδια στιγμή, ο γνωστός μετεωρολόγος απάντησε στους επικριτές του για ορισμένα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε.

«Έχω ένα ευχάριστο νέο σήμερα, οι γονείς μου πάνε πολύ καλά, απ΄ότι ενημερώθηκα από τον γιατρό πριν από λίγο. Είναι όλα καλά.

Είδα κάποια σχόλια στο διαδίκτυο και στεναχωρήθηκα σχετικά με το γιατί δεν ανέβηκα να βοηθήσω τον πατέρα μου. Αυτό που θα ήθελα να πω είναι ότι έχω ένα νεογέννητο μωρό στο σπίτι μου, είναι 3 μηνών, είναι ρίσκο να κολλήσεις κορωνοϊό και να κολλήσεις και το νεογέννητο παιδί σου. Ωστόσο, πήρα πολλά μηνύματα αγάπης και ευχαριστώ πολύ τον κόσμο για την στήριξή του».