"Σε αυτό που έγινε με τη Σοφία Μουτίδου νομίζω ότι..." - Έσπασε την σιωπή της η Ελένη Καστάνη

"Ο χρόνος νομίζω απέδειξε! Δεν έχω να πω κάτι άλλο"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” μίλησε το πρωί της Παρασκευής (26/11) η Ελένη Καστάνη. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στον Άρη Σερβετάλη, τον Παύλο Χαϊκάλη και τον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά και στην κόντρα της με τη Σοφία Μουτίδου.

Οι δηλώσεις της Καστάνη

«Σέβομαι το ταλέντο του κυρίου Άρη Σερβετάλη, εγώ είμαι άλλης άποψης, αλλά εφόσον είχε ειδοποιήσει την επιχείρηση μπορούσε να γίνει μια αντικατάσταση γιατί υπάρχει ένας νόμος στο θέατρο που λέει “ουδείς αναντικατάστατος.

Με τον Παύλο Χαϊκάλη έχω παίξει πάρα πολλές φορές. Δεν έχω επικοινωνήσει μαζί του. Άλλο πράγμα είναι αυτό που δε του συγχώρησα εγώ, που ασχολήθηκε με την πολιτική.

Τώρα αυτά όλα που λένε τα κορίτσια, δε ξέρω τι να πω… Εγώ με τον Παύλο είχε τέλεια συνεργασία, τι να λέω ψέματα; Δε μπορώ να πω και ψέματα. Με τον Πέτρο Φιλιππίδη θεατρικά δεν έχω συνεργαστεί, μόνο τηλεοπτικά. Η συνεργασία μας ήταν τέλεια. Δε χωράει στο μυαλό μου ότι είναι στη φυλακή! Δεν γνωρίζαμε όλοι. Δεν τα ήξερα. Αν συνέβαινε σε μένα θα αντιδρούσα, ακόμα και σε κάποιον άλλο συνάδελφο, και τα νέα παιδιά θα τα βοηθούσα, δεν το συζητώ. Τώρα τι θα έλεγα στον Πέτρο… Δε χωράει στο μυαλό μου ότι είναι μέσα στη φυλακή.

Αυτός που θα μιλήσει είναι η δικαιοσύνη. Με στεναχωρούν όλα αυτά πάρα πολύ. Δε θα σταθώ σε αυτά που έγιναν, θα δώσω μια ευχή στα νέα παιδιά, όταν αποκτήσουν εξουσία να μην κάνουν τα ίδια λάθη.

Σε αυτό που έγινε με τη Σοφία Μουτίδου νομίζω ότι αντέδρασα με τον σωστό τρόπο. Κάποιοι μου λέγανε να πάω σε δικηγόρους, δικαστήρια… Η απάντηση η δική μου ήταν ότι στα δικαστήρια και τους δικηγόρους τρέχουν αυτοί που έχουν κάνει κάτι. Αν δεν έχεις κάνει κάτι και είσαι σίγουρος για τον εαυτό σου, αφήνεις τον χρόνο να έρθει και να αποδείξει αν είσαι ψεύτικος ή αληθινός. Ο χρόνος νομίζω απέδειξε. Δεν έχω να πω κάτι άλλο».

"Δεν θέλω άλλο να μιλήσω για την Μουτίδου, τέλος"

Στις κάμερες και στους δημοσιογράφους μίλησε το βράδυ της Δευτέρας (8/11) η Ελένη Καστάνη, η οποία έκανε πρεμιέρα με την παράσταση «Η Κυρία Επιθεώρηση» στο θέατρο Βέμπο.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στην Σοφία Μουτίδου και την κόντρα που υπήρξε μεταξύ τους, όσο και για τις αμοιβές που έχει λάβει.

«Υπήρξε και πενταψήφιο ποσό για αμοιβή μου, αλλά δεν έχει σημασία. Ο κόσμος νομίζει ότι είμαστε πάρα πολύ πλούσιοι. Δεν είμαστε, γιατί αυτό θα ισχύει για μια σεζόν. Όταν μετά δεν δουλεύεις και 1 και 2 χρόνια, τα τρως. Εκείνη την εποχή οι πάντες έτρωγαν με χρυσά κουτάλια. Δεν είμαι σπάταλη εντελώς, έχω ένα κουμάντο. Δεν είναι… καβούρια τα χέρια μου, είμαι το αντίθετο, ανοιχτά τα χέρια μου».

Όταν ρωτήθηκε για την Σοφία Μουτίδου, η Ελένη Καστάνη είπε: «Δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό, τέλος».