"Όταν νόσησα από κορωνοϊό, μπήκα νοσοκομείο και..." - Συγκλονίζει ο Σπύρος Πώρος

"Μου άφησε κατάλοιπα"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Καλεσμένος στην εκπομπή «Love It» βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (26/11) ο Σπύρος Πώρος. Ο γνωστός φωτογράφος μεταξύ άλλων μίλησε και για το πως βίωσε τον κορωνοϊό.

Οι δηλώσεις του Σπύρου Πώρου για τον κορωνοϊό

«Όταν νόσησα από κορωνοϊό, μπήκα νοσοκομείο και όταν το οξυγόνο μου έφτασε σε ικανοποιητικά επίπεδα και επειδή δεν είχε κρεβάτια, πήρα την πρωτοβουλία και λέω εγώ μπορώ να συνεχίσω από το σπίτι. Θεώρησα ότι άλλοι άνθρωποι θα χρειαζόντουσαν περισσότερο το κρεβάτι μου.

Μου άφησε κατάλοιπα αλλά με το που έκανα το εμβόλιο φύγανε κατά 90% και με το που έκανα και το δεύτερο, ακόμα περισσότερο. Αν κάποιοι άνθρωποι είναι καχύποπτοι για το εμβόλιο, εγώ δεν τους κατηγορώ. Όλοι έχουμε μία επιφύλαξη, απλώς κάνουμε ότι μπορούμε» κατέληξε ο φωτογράφος.

Πένθος για τον Σπύρο Πώρο

Πάρα πολύ δύσκολες ώρες περνάει ο Σπύρος Πώρος, ο οποίος με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook θέλησε να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο του πατέρα που έφυγε από τη ζωή.

Ο πασίγνωστος φωτογράφος θέλησε να πει «αντίο» στον μπαμπά του με δύο πολύ όμορφες εικόνες. Η μία από νεαρή ηλικία του πατέρα του και η άλλη μία φωτογραφία στην οποία του κρατάει σφιχτά το χέρι.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό, ο Σπύρος Πώρος είχε ζήσει μία μεγάλη περιπέτεια με τον κορωνοϊό.

«Καλό σου ταξίδι Μπαμπά μου», έγραψε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Πώρος στη λεζάντα των φωτογραφιών που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Σπύρος Πώρος πατέρας