Έλενα Γκρέκου: «Γνωστός τραγουδιστής προσπάθησε να με κολλήσει στον τοίχο»

«Του έριξα ένα γερό χαστούκι και τον έβαλα στη θέση του»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έλενα Γκρέκου: «Γνωστός τραγουδιστής προσπάθησε να με κολλήσει στον τοίχο»

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε η Έλενα Γκρέκου η οποία άλλαξε το όνομά της σε Έλενα Πασχαλίδου καθώς αυτό είναι το επίθετο που είχε η γιαγιά της.

Η ίδια αναφέρθηκε στην σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχτεί από γνωστό τραγουδιστή ενώ για παρόμοια περιστατικά μίλησε και η Παναγιώτα Βλαντή.

Η αποκάλυψη της Γκρέκου για την σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχτεί από τραγουδιστή

«Έχει προσπαθήσει κάποιος, όχι απλώς να με φέρει σε δύσκολη θέση, να με κολλήσει στον τοίχο και να προσπαθήσει να κάνει κίνηση ερωτική απέναντί μου. Γνωστός τραγουδιστής. Του έριξα ένα γερό χαστούκι και τον έβαλα στη θέση του.

Μου έχει τύχει να κλείσω μια δουλειά, να έχουμε δώσει τα χέρια και μετά να μαθαίνω ότι κάποια άλλη συνάδελφος είχε συνάψει σχέση με τον συγκεκριμένο κύριο και έμεινα εγώ εκτός».

«Με έχουν παρενοχλήσει την ώρα της εκπομπής» - Σόκαρε η Ελεονώρα Μελέτη με την αποκάλυψή της

Σε μία απρόσμενη αποκάλυψη προχώρησε το πρωί της Τετάρτης (24/11) η Ελεονώρα Μελέτη στον αέρα του Mega Καλημέρα, καθώς παραδέχθηκε πως έχει δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από συνεργάτη της κατά τη διάρκεια εκπομπής.

Η Ελεονώρα Μελέτη είχε μιλήσει και πριν από λίγο καιρό για ένα περιστατικό που την είχε φέρει σε δύσκολη θέση, όταν ένας πολιτικός της είχε ανοίξει την πόρτα με το μπουρνούζι.

Έτσι σήμερα εξήγησε πως κάποιος την είχε παρενοχλήσει στον αέρα εκπομπής και εκείνη του έριξε "μπουνίτσα".

«Έχει τύχει να με παρενοχλήσουν σεξουαλικά την ώρα της εκπομπής. Μου έχει τύχει! Δεν θέλω να σας το περιγράψω, θα σας το πω off the record. Αλλά μου έχει τύχει και έχει φάει μπουνίτσα ο άλλος. Στον αέρα, βεβαίως, πριν από πολλά χρόνια.

Ξέρετε κάτι, είναι απόλαυση και η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Το να περιμένεις μετά από δέκα, δεκαπέντε χρόνια, την ώρα που θα το πεις αυθόρμητα κιόλας χωρίς να το έχεις προγραμματίσει και χωρίς να το έχεις οργανώσει το όλο θέμα», είπε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη.