Αναδρομή στα παλιά - Η φωτογραφία που δημοσίευσε η Σοφία Μουτίδου από τους Στάβλους της Εριέτας Ζαΐμη

Αδημοσίευτο υλικό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αναδρομή στα παλιά - Η φωτογραφία που δημοσίευσε η Σοφία Μουτίδου από τους Στάβλους της Εριέτας Ζαΐμη

Η Σοφία Μουτίδου θέλησε να κάνει μια αναδρομή στα παλιά και να θυμηθεί την εποχή που συμμετείχε στην πετυχημένη σειρά "Οι στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη".

Η γνωστή ηθοποιός -που βρίσκεται σε σχέση- μοιράστηκε συγκεκριμένα με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα στιγμιότυπο από τα γυρίσματα και από τον ρόλο της κρατούμενης Πριοβόλου η οποία έκανε άνω - κάτω τις συγκρατούμενες στις φυλακές της Εριέτας Ζαΐμη, ενώ απωθούσε τις πάντες γύρω της με την έντονη δυσοσμία, η οποία ήταν το χαρακτηριστικό του ρόλου της ως σατανίστρια.

Η φωτογραφία της Μουτίδου από της σειράς "Οι στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη"

«Πριοβόλου -Σκαρμούτσου. Ερωτας», έγραψε χαρακτηριστικά η Σοφία Μουτίδου στην φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η φωτογραφία της Μουτίδου από της σειράς 'Οι στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη'

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Σοφία Μουτίδου - «Πνίγομαι και νομίζω ότι πεθαίνω»

Μετά το ατύχημα που είχε, η Σοφία Μουτίδου έκανε μια σπαρακτική εξομολόγηση. Η ηθοποιός τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, λόγω ορισμένων περιστατικών που την έχουν επηρεάσει πάρα πολύ, με αποτέλεσμα να παθαίνει κρίσεις πανικού.

Οι κρίσεις πανικού λοιπόν, που έχει αυτή την περίοδο προκύπτουν από το γεγονός ότι ο πατέρας της έχει άνοια και δεν την αναγνωρίζει.

«Τι συνέβη λοιπόν σε εμένα; Οι πανικοί μου ξεκίνησαν. Με αφορμή τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά – μία εβδομάδα πριν είχα αρρωστήσει από γρίπη και ήμουν σωματικά σε κατάπτωση- κλωνίστηκα. Πρώτα από όλα γιατί την ήξερα, γιατί είχε την ίδια με τη μαμά μου και γιατί έμοιαζε σε εμένα. Αυτά είναι αρκετά για έναν άνθρωπο που παίρνει αγωγή να τον πυροδοτήσουν» ανέφερε αρχικά.

«Συνέβησαν και άλλα γεγονότα στη ζωή μου, όπως για παράδειγμα ότι ο πατέρας μου δε με αναγνώρισε λόγω της άνοιας που έχει και δέχτηκα μία πολυεπίπεδη επίθεση από παντού. Με κάποιους εφιάλτες, μία μικρή – ευτυχώς – ταχυκαρδία, πνίγομαι εδώ και νομίζω ότι πεθαίνω. Εκεί που κάθομαι. Πολλές φορές νιώθω ότι κάποιος με σπρώχνει σε ένα γκρεμό. Σταμάτησα και τη γυμναστική που παίζει πολύ ρόλο στην εκτόνωση. Έμεινε μόνο η χημειοπροφύλαξη με τα χάπια και τις συνεδρίες που ξεκίνησα πάλι…» είπε σε άλλο σημείο.