Οριστικό: Αυτή είναι η νικήτρια του The Bachelor 2 - Κερδίζει τον Παππά και ένα χρηματικό έπαθλο

Έχουμε το όνομα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Οριστικό: Αυτή είναι η νικήτρια του The Bachelor 2 - Κερδίζει τον Παππά και ένα χρηματικό έπαθλο

Το The Bachelor 2 φτάνει σιγά σιγά προς το τέλος του και μέχρι στιγμής έχει γίνει πολύς λόγος για την κοπέλα που θα καταφέρει τελικά να κερδίσει την καρδιά του Αλέξη Παππά και να αναδειχθεί νικήτρια του ριάλιτι.

Ενώ πέρυσι η πληροφορία ότι κερδίζει η Νικολέττα ήρθε από πολύ νωρίς, φέτος τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά μιας και έχουν ακουστεί πολλά σενάρια για τη νικήτρια.

Γνωρίζουμε σίγουρα τις κοπέλες που φτάνουν στην τελική τριάδα (δείτε εδώ ποιες είναι) και ταξιδεύουν στην Σαντορίνη προκειμένου να πάρει την απόφασή του ο Αλέξης Παππάς.

Ποια είναι η νικήτρια του The Bachelor

Το τοπίο φαίνεται ωστόσο πως έχει αρχίζει να ξεκαθαρίζει και πλέον μπορούμε με σιγουριά να σας πούμε ποια θα είναι η κοπέλα που θα κλέψει την καρδιά του Αλέξη Παππά.

Μπορεί να είχε κυκλοφορήσει η φήμη πως ο Αλέξης Παππάς θα καταλήξει με την Άννα, με την οποία μάλιστα υπήρχε και μία φωτογραφία που τους έδειχνε αγκαλιά, ωστόσο η αλήθεια είναι πως η φωτογραφία αυτή ήταν από τα γυρίσματα του ριάλιτι και όχι από κάποια προσωπική στιγμή των δύο.

Η νικήτρια του The Bachelor 2 δε θα είναι άλλη από την Αθηνά New York, μία κοπέλα που από την πρώτη στιγμή κατάφερε να τραβήξει την προσοχή του Αλέξη Παππά, ενώ σε κάθε ραντεβού τους, ο περιζήτητος εργένης γελάει με την ψυχή του. Ε λίγο θέλει; Ερωτεύτηκαν!

Αθηνά New York νικήτρια Bachelor

Άλλος άνθρωπος - Η εικόνα της Αθηνάς New York πριν τις πλαστικές

H Αθηνά New York είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις πιο εκρηκτικές παρουσίες του The Bachelor 2. Από την πρώτη κιόλας εμφάνισή της κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις τόσο του τηλεοπτικού κοινού όσο και του Αλέξη Παππά.

Μέχρι στιγμής έχει δείξει πως τα πηγαίνει πολύ καλά με τον εργένη, τον "άντρα" της όπως τον αποκαλεί η ίδια.

Η Αθηνά New York λοιπόν ζει μία τελείως διαφορετική ζωή στις ΗΠΑ, μιας και εργάζεται ως ηθοποιός και ως γυμνάστρια. Σε ιστοσελίδα που υπάρχει για τις συμμετοχές της σε ταινίες και σειρές, έχει αρκετές φωτογραφίες της Αθηνάς New York στις οποίες φαίνεται η διαφορά πριν τις πλαστικές επεμβάσεις.

Αθηνά New York πλαστικές