Στιγμές ευτυχίας για τον Νίκο Χατζηνικολάου και την Κρίστη Τσολακάκη

Η τρυφερή ανάρτηση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για τον Νίκο Χατζηνικολάου και την Κρίστη Τσολακάκη

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Νίκος Χατζηνικολάου αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους μία υπέροχη φωτογραφία στην οποία ποζάρει με την αγαπημένη του σύζυγο, Κρίστη Τσολάκη μπροστά από ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, στην οποία μάλιστα δίνουν και ένα πολύ τρυφερό φιλί.

Βέβαια, όπως εξήγησε ο γνωστός δημοσιογράφος, η φωτογραφία αυτή δεν είναι καινούργια, ωστόσο είναι επίκαιρη μιας και σήμερα στολίζει το σπίτι του μαζί με την οικογένειά του.

Η αλήθεια είναι πως ο Νίκος Χατζηνικολάου πολύ σπάνια κάνει αναφορές στην οικογένειά του μιας και έχει επιλέξει να την κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Έτσι αρκείται στο να ανεβάζει μερικές φωτογραφίες στο Instagram του κυρίως από τον ελεύθερο χρόνο που περνάει μαζί τους.

Ωστόσο κάποιες φορές μιλάει για τη σύζυγό του και τα παιδιά του ενώ πρόσφατα έκανε μία αναφορά για την οικογένειά του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Η ανάρτηση του Νίκου Χατζηνικολάου με την Κρίστη Τσολακάκη

«Καλημέρα! Καλό ΣΚ! Το στιγμιότυπο είναι παλαιό, αλλά πάντα… επίκαιρο. Άλλωστε στολίζουμε σήμερα», έγραψε χαρακτηριστικά ο γνωστός δημοσιογράφος.

Η κόρη του μεγάλωσε και έχει γίνει μα κούκλα - Η άκρως τρυφερή φωτογραφία

Ο Νίκος Χατζηνικολάου μπορεί να είναι αρκετά ενεργός μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, ωστόσο σπάνια θα επιλέξει να δημοσιεύσει προσωπικές στιγμές με την οικογένειά του.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, όπως φαίνεται αποφεύγει τις συχνές αναρτήσεις με τα παιδιά του. Αυτή τη φορά θέλησε να δημοσιεύσει δυο τρυφερές φωτογραφίες με την μοναχοκόρη του, Εύα.

Όπως θα δείτε παρακάτω, η μικρή Εύα και στις δύο φωτογραφίες είναι με την αγαπημένη της σκυλίτσα, τη Μόλυ. Μάλιστα, στη λεζάντα της φωτογραφίας ο Νίκος Χατζηνικολάου έγραψε χαρακτηριστικά: «Νέος «έρωτας»! Εύα και Μόλυ! #lovemydog #dogsofinstagram». Δείτε επίσης εδώ ποιον είχε καλεσμένο στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίο.

Η τρυφερή ανάρτηση του Χατζηνικολάου

Η κόρη του Χατζηνικολάου