Γιάννης Φλωρινιώτης: «Ο Παύλος Χαϊκάλης είναι αναμφισβήτητα από τους καλύτερους ηθοποιούς που έχουμε στη χώρα»

«Γιατί να μην συνεργαστώ μαζί του;»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γιάννης Φλωρινιώτης: «Ο Παύλος Χαϊκάλης είναι αναμφισβήτητα από τους καλύτερους ηθοποιούς που έχουμε στη χώρα»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend έκανε το πρωί του Σαββάτου (27/11) ο Γιάννης Φλωρινιώτης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην υπόθεση του Παύλου Χαϊκάλη, που συμμετέχει στην παράστασή του "Νικοτιτανικός".

Οι δηλώσεις του Γιάννη Φλωρινιώτη για τον Παύλο Χαϊκάλη

«Είμαστε 25 άτομα. Ο Παύλος Χαϊκάλης είναι αναμφισβήτητα από τους καλύτερους ηθοποιούς που έχουμε στη χώρα. Τώρα, αυτά που έγιναν, είναι θέματα δικαιοσύνης. Εγώ δεν είμαι δικαστής. Εξάλλου, ήταν ο μόνος που βγήκε και είπε ότι “ναι τα έκανα, το παραδέχομαι, ζητάω συγγνώμη”. Σε ποιον δε συμβαίνουν αυτά; Με όποιον μου πουν να συνεργαστώ, συνεργάζομαι.

Οπωσδήποτε στενοχωρήθηκε πολύ. Είναι πολύ ευαίσθητος. Ακόμα δεν έχουμε συναντηθεί, θα βρεθούμε όλοι στην Κύπρο.

Μου λένε γιατί συνεργάζεσαι με τον Παύλο Χαϊκάλη; Γιατί να μη συνεργαστώ; Ό,τι έκαναν σε εμένα, θα το κάνω εγώ σε άλλους;», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Φλωρινιώτης.

Σκοτώθηκαν στο Πρωινό Χαϊκάλης και Σκορδά: «Γνωρίζεις τι σημαίνει άντρας παλαιάς κοπής;»

Ο Παύλος Χαϊκάλης πήρε την απόφαση να σταματήσει την καριέρα του στο θέατρο και το ανακοίνωσε εχθές (25/11) στην εκπομπή Super Κατερίνα. Το πρωί της Παρασκευής (26/11) επικοινώνησε με το Πρωινό και κατά τη διάρκεια της συζήτησης τσακώθηκε και με τη Φαίη Σκορδά.

Η Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε στην περιβόητη φράση του Παύλου Χαϊκάλη για τον "άνδρα παλαιάς κοπής", και κάπου εκεί ξεκίνησε ο καυγάς την με τον γνωστό ηθοποιό.

«Χωρίς να ξέρουν άνθρωποι μιλάνε, δικάζουν, έχουν βγάλει αποφάσεις… Όλο αυτό το πράγμα δεν μπορώ να το διαχειριστώ εγώ. Δεν έχω κανέναν λόγο να συνεχίσω όταν άνθρωποι βγαίνουν και μιλάνε για μένα με τόσες κακίες. Γιατί; Κατηγορούμαι για κάτι; Έχω πάει φυλακή; Έχω κάνει κάτι επιλήψιμο; Ξέρουν τι έχει συμβεί; Ανθρωποφαγία. Θέλουν αίμα. Δεν θα τους κάνω τη χάρη να πεθάνω», είπε ο Παύλος Χαϊκάλης.

  • Φ.Σ.: Αυτό που νομίζω ότι έκανε μεγάλη εντύπωση και σχολιάστηκε και ούτε σε εμένα άρεσε, ήταν το «άντρας παλαιάς κοπής».
  • Π.Χ.: Φαίη μου γνωρίζεις τι σημαίνει άντρας παλαιάς κοπής;
  • Φ.Σ.: Άρα όταν ακούει το «όχι» σταματάει. Είναι ωραίο να πείτε ότι στο πρώτο «όχι» πρέπει να σταματάμε.
  • Π.Χ.: Φαίη μου αφού δεν ξέρεις τα γεγονότα, ποιο όχι; Αφού δεν την ξέρετε την υπόθεση ρε παιδιά.
  • Φ.Σ.: Έχω μιλήσει με κορίτσια στην Κύπρο, αυτή την ώρα όμως δεν θα ανοίξουμε μια τέτοια κουβέντα.
  • Π.Χ.: Έχω δώσει 40 χρόνια συνεντεύξεις με τη θέση μου για τη γυναίκα. Αυτά τα ξεχάσατε.