Ραφαέλα Πλαστήρα: Αποχώρησε ξαφνικά η Σταρ Ελλάς από το «Μις Υφήλιος» - Τι συμβαίνει

Το ανακοίνωσε με μια ανάρτηση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ραφαέλα Πλαστήρα: Αποχώρησε ξαφνικά η Σταρ Ελλάς από το «Μις Υφήλιος» - Τι συμβαίνει

Την αποχώρησή της από τον διαγωνισμό ομορφιάς «Μις Υφήλιος» ανακοίνωσε η εκπρόσωπος της Ελλάδας, Ραφαέλα Πλαστήρα, μέσα από μια ανάρτησή της στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ίδια λοιπόν που είχε αποκαλύψει τη βία που είχε δεχτεί από σύντροφό της, αποφάσισε να μην συμμετέχει, εξαιτίας των εχθροπραξιών εναντίον της Παλαιστίνης, μιας και ο διαγωνισμός πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο Ισραήλ.

Η ανάρτηση της Ραφαέλας Πλαστήρα για την αποχώρησή της από το «Μις Υφήλιος»

Η Ραφαέλα έγραψε χαρακτηριστικά στο instagram: «Δεν μπορώ να ανέβω σε αυτή τη σκηνή και να προσποιηθώ πως δεν συμβαίνει τίποτα, όταν άνθρωποι μάχονται για τη ζωή τους εκεί έξω. Με πονάει επειδή περίμενα πολλά χρόνια για να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα, αλλά και να σας δείξω τι είμαι ικανή να κάνω. Δεν θα συμμετάσχω στον διαγωνισμό "Miss Universe" φέτος.

Ο λόγος για αυτό, είναι η χώρα (Ισραήλ). Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να φανώ ασεβής προς την χώρα. Αγαπώ όλες τις χώρες του κόσμου, αλλά η καρδιά μου είναι με όλους εκείνους τους ανθρώπους που πολεμούν για την ζωή τους στο Ισραήλ και την Παλαιστίνη. .

Λίγα λόγια για τη Ραφαέλα Πλαστήρα

H Ραφαέλα Πλαστήρα είναι 22 ετών και κατάγεται από τα Τρίκαλα. Έχει τελειώσει Ολλανδικό σχολείο (MAVO), με εξειδίκευση στην περίθαλψη και πρόνοια. Μιλάει Αγγλικά, Ολλανδικά και Γερμανικά και στον ελεύθερό της χρόνο κάνει Muay Thai και κολύμβηση. Στα 17 της χρόνια κατέκτησε τον τίτλο της «Miss Teen Thessaly 2016», ενώ συμμετείχε στην Αλβανία στον διαγωνισμό «Miss World Summer 2017».

«Κυνηγάω τα όνειρά μου, παλεύω πάντα στη ζωή μου και προσπαθώ πάρα πολύ για να πετύχω τον στόχο μου… Κατά βάθος το πίστευα αλλά φέτος ήταν πολύ σκληρός ο ανταγωνισμός» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Η Ραφαέλα ασχολείται εντατικά με το μόντελινγκ, ενώ έχει αποκαλύψει πως εκεί η μητέρα της έχει ένα ελληνικό εστιατόριο.