"Έσπασε" την σιωπή του ο Χάρης Ρώμας - Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που χώρισε μετά από 10 χρόνια

"Το είχαμε συζητήσει για να παντρευτούμε αλλά..."

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Μετά από 10 χρόνια σχέσης ο Χάρης Ρώμας αποφάσισε να χωρίσει, με τον ίδιο να κάνει γνωστή την εν λόγω είδηση πριν από μερικές μέρες. Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος το πρωί του Σαββάτου (27/11) στην εκπομπή Τι Λες Τώρα και αποκάλυψε για πρώτη φορά τον λόγο που τράβηξε διαφορικούς δρόμους από την σχέση του.

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που χώρισε ο Ρώμας μετά από 10 χρόνια

«Χώρισα μετά από δέκα χρόνια. Το είχαμε συζητήσει για να παντρευτούμε. Πολλές φορές συμβαίνει το θέλω μας να μπερδεύεται με την πραγματικότητα. Έχω τεράστια αγάπη για την ιστορία που ζήσαμε δέκα χρόνια και δεν μπορώ να το διαγράψω. Αυτό που συνέβη άνοιξε ένα χάσμα κι είχαμε διαφορά απόψεων για ένα θέμα του σήμερα. Για τα εμβόλια να το πούμε… Χώρισα για τα εμβόλια!

Όταν πρόκειται για τον άνθρωπό σου και εγώ είμαι instructor της Περιφέρειας Αττικής ως προς αυτό, να πείσουμε δηλαδή τους υπαλλήλους για το εμβόλιο. Η σχέση μου δεν ξέρω αν ήταν φοβική ή αν ήταν αντιεμβολιαστής… Έχουν παρουσιαστεί σε όλα τα φάρμακα κατά καιρούς παρενέργειες.

Πιστεύω ότι, αν προκύπτει ένα τέτοιο θέμα, το οποίο δεν είναι μικρό στην εποχή μας γιατί έχει πάρει και τόση διάσταση. Όταν ανοίγει ένα τέτοιο παράθυρο, βλέπεις όψεις της σχέσης σου ή του χαρακτήρα σου, που δεν είχες δει ή δεν ήθελες να δεις. Ήμασταν ευτυχισμένοι για πολλά χρόνια κι από εμένα υπάρχει πάντα αγάπη, πλην όμως πιστεύω ότι έπρεπε να γίνει κι ήταν η σωστή στιγμή. Προσπαθώ να το δω θετικά και να προχωρήσω στο επόμενο βήμα της ζωής μου».

Δάκρυσε στον αέρα του OPENtv ο Χάρης Ρώμας

Λίγες εβδομάδα μετά το χωρισμό από τη σχέση του, ο Χάρη Ρώμας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα και μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων, έκανε μια πολύ συγκινητική εξομολόγηση για τους γονείς τους, που παρά τα προβλήματα που μπορεί να είχα και έχουν, τους αγαπάει πολύ.

Όταν ωστόσο αναφέρθηκε στην καταγωγή και την απώλεια του πατέρα του, συγκινήθηκε πάρα πολύ με αποτέλεσμα να δακρύσει στον αέρα του σταθμού.

Ο ηθοποιός σημείωσε απευθυνόμενος στον Δημήτρη Μακαλιά πως «χάρηκα που κάποια στιγμή μου είπες ότι είσαι από την Κεφαλονιά. Ο πατέρας μου ήταν Κεφαλονίτης και γω είμαι διότι δεν μπορεί να μην είσαι αυτό που ήταν ο πατέρας σου. Το αίμα που ρέει στις φλέβες μας είναι πάντα το αίμα του πατέρα και της μητέρας μας».

«Είχαμε δύσκολη σχέση με τον πατέρα μου, όπως και με την μητέρα μου έχουμε κατά καιρούς δύσκολη σχέση, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι συγκρούσεις δεν εμπεριέχουν και ένα πολύ μεγάλο κομμάτι αγάπης. Δεν μπορείς να ξεχάσεις ότι αυτοί οι άνθρωποι σου έδωσαν αυτό το τεράστιο δώρο της ζωής».