Super Κική και Γιώργος Βελισσάρης ποζάρουν ημίγυμνοι - Χιλιάδες αντιδράσεις στο instagram

Αυτό σίγουρα δεν το περιμέναμε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Super Κική και Γιώργος Βελισσάρης ποζάρουν ημίγυμνοι - Χιλιάδες αντιδράσεις στο instagram

Μπορεί για απόψε το βράδυ (27/11) η Super Κική και ο Γιώργος Βελισσάρης να μην διαγωνίζονται μαζί, καθώς ανακατεύτηκε η τράπουλα των ζευγαριών, ωστόσο παραμένουν ένα από τα πιο αγαπημένα ντουέτα του J2US.

Συγκεκριμένα, η γνωστή stand up comedian δημοσίευσε μια ημίγυμνη φωτογραφία της που σίγουρα δεν περιμέναμε να δούμε, μιας και πόζαρε topless, καλύπτοντας το πάνω μέρος του σώματός της με τα χέρια της.

Μάλιστα, ο Γιώργος Βελισσάρης δεν δίστασε αμέσως μετά να κάνει μια ανάρτηση αντιγράφοντας την φωτογραφία της, ποζάροντας γυμνός από την μέση και πάνω ακριβώς όπως έκανε η Super Κική.

Super Κική και Γιώργος Βελισσάρης ποζάρουν ημίγυμνοι

Super Κική και Γιώργος Βελισσάρης ποζάρουν ημίγυμνοι

"Έχω χ@στεί πάνω μου! Και φυλακή που πήγα δεν ήταν τίποτα" - Άφωνοι όλοι με την ατάκα της Super Κικής

Η Εβελίνα Νικόλιζα δεν είχε στο αποψινό (27/11) live του J2US για ταίρι της τον Νίκο Μπάρκουλη -ο οποίος διαγωνίστηκε με τον Νικηφόρο- αλλά την Super Κική.

Οι δύο γυναίκες τραγούδησαν το κομμάτι της Lady Gaga το «Bad Romance» και η ερμηνεία και των δύο ήταν εξαιρετικά καλή, με τους κριτές να τις απωθεώνουν.

Μάλιστα, πάνω στην κουβέντα, η Κική είπε μια ατάκα που τους άφησε όλους "κόκκαλο":«Μόνο μην το μυρίσεις το φόρεμα μου! Νίλα μυρίζει! Έχω χ@στεί πάνω μου… Συγνώμη δεν γίνεται… Τρέμουν τα γόνατα μου, δεν ξέρω γρι εγγλέζικα να το ξέρετε. Γρι, γρι, Χριστό! Ήταν το μεγαλύτερο ρίσκο της ζωής μου. Και φυλακή που πήγα δεν ήταν τίποτα μπροστά σε αυτό το ρίσκο» ενώ συνέχεια επαναλάμβανε «Χέστ@κ@ επάνω μου, τι να κάνω;»