Με ψηλόμεσο τζιν και αθλητικά η Σία Κοσιώνη - Στο κέντρο της Αθήνας με τον γιο της Δήμο Μπακογιάννη

Αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με ψηλόμεσο τζιν και αθλητικά η Σία Κοσιώνη - Στο κέντρο της Αθήνας με τον γιο της Δήμο Μπακογιάννη

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει καθημερινά να βλέπουμε τη Σία Κοσιώνη με τα αυστηρά της ντυσίματα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, ωστόσο στον ελεύθερο χρόνο της, η γνωστή δημοσιογράφος δεν αποχωρίζεται τα casual ρούχα, ειδικά όταν βγαίνει βόλτα με τον μονάκριβο γιο της, Δήμο, καρπό του έρωτά της με τον Κώστα Μπακογιάννη.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ λοιπόν, το πρωί της Παρασκευής (26/11) βρέθηκε για βόλτα μαζί με τον γιο της στη Διονυσίου Αεροπαγίτου και για την εμφάνισή της, επέλεξε ένα φαρδύ ψηλόμεσο τζιν, το οποίο συνδύασε με ένα λευκό t-shirt και λευκά αθλητικά παπούτσια.

Η Σία Κοσιώνη αφιερώνει σχεδόν όλο τον ελεύθερο χρόνο της στον γιο της και έτσι πολύ συχνά τη βλέπουμε σε κοινές τους εμφανίσεις σε διάφορα σημεία της Αθήνας, ενώ χωρίς αμφιβολία την παράσταση έκλεψε η εμφάνιση του μικρού Δήμου στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου με κοστούμι (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες). Έτσι και αυτή τη φορά, ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr βρέθηκε εκεί και απαθανάτισε μερικές από τις στιγμές που πέρασαν μαζί μαμά και γιος.

Οι φωτογραφίες της Σίας Κοσιώνη με τον γιο της

Σία Κοσιώνη Αθήνα
Σία Κοσιώνη Δήμος Μπακογιάννης

Η τρυφερή ανάρτηση με τον Κώστα Μπακογιάννη στο Σύνταγμα

Ένας μήνας μένει ακόμη μέχρι τα Χριστούγεννα, ωστόσο αρκετοί είναι εκείνοι οι οποίοι έχουν αρχίσει να στολίζουν ήδη τα πρώτα χριστουγεννιάτικα δέντρα σε σπίτια και καταστήματα. Μάλιστα, την Κυριακή 21/11 στολίστηκε στο Σύνταγμα το δέντρο, το οποίο φέτος είναι 19 μέτρα και ήρθε από το Καρπενήσι.

Έτσι, κατά την διάρκεια του στολισμού ήταν και ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, αλλά και η σύζυγός του, Σία Κοσιώνη με τον γιο τους, Δήμο. Από την άλλη, η Σία Κοσιώνη απαθανάτισε τον μικρό Δήμο να δείχνει με το χεράκι του τον αγαπημένο του πατέρα, ο οποίος βρισκόταν σε πάνω σε ανυψωτικό μηχάνημα.